• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yume Coffee 🇯🇵

Hayırlı uğurlu olsun hocam, bol kazançlar dilerim. Nitelikli çekirdek arayan kesime hitap ederken, bir yandan genel tüketime uygun ürünler yapmakta hiçbir sakınca görmüyorum. Robusta isteyen varsa, robusta satmakta sakınca yoktur. İndirimler de güzel olmuş.

Son derece sert bir sektör, müşterisi de zor. E kahvenin kusursuzunu arayan müşteri, elbette kavurucunun da kusursuzunu arayacaktır (ben de sanırım onlardan bir tanesiyim :D). Dolayısıyla sabır epey mühim, en kısa zamanda ürünlerinizi denemek istiyorum.

Tekrardan hayırlı olsun dileklerimle,

harakiri blend ilginç geldi. yüksek miktar kafein içeriği ölçülerek mi belirlendi? öyleyse normalin/ortalamanın ne kadar üzerinde sizce? altında doktorunuza danışarak tüketin notu var çünkü.

Ben kavrum yerinizş merak ediyorum kavrum alanı blend formülasyon işlemleri ve çekirdek bilgileri hangi makine de hangi log desteği ile nasıl bir alanda vs bunlar hakkında detaylı bilgi yada görsel var mı?
Kavrum yerimiz karşıyakada eski cumhuriyet ilkokulunun arka taraflarında. Fakat orada 1 gün kavrum yapıyoruz. Depomuz Soğukkuyu Yeni girnede. Sadece online çalışıyoruz. O yüzden oturup sizleri ağırlayacak yerimiz yok, ileri de o da olacak umarım :) Çekirdek bilgileri online mağazamızda mevcut. Yakında web sitemizi kurup her şeyi paylaşacağız :)

Hayırlı uğurlu olsun hocam, bol kazançlar dilerim. Nitelikli çekirdek arayan kesime hitap ederken, bir yandan genel tüketime uygun ürünler yapmakta hiçbir sakınca görmüyorum. Robusta isteyen varsa, robusta satmakta sakınca yoktur. İndirimler de güzel olmuş.

Son derece sert bir sektör, müşterisi de zor. E kahvenin kusursuzunu arayan müşteri, elbette kavurucunun da kusursuzunu arayacaktır (ben de sanırım onlardan bir tanesiyim :D). Dolayısıyla sabır epey mühim, en kısa zamanda ürünlerinizi denemek istiyorum.

Tekrardan hayırlı olsun dileklerimle,
Teşekkürler sağolun :) Benim de robustaya karşı bir önyargım vardı. Deneme amaçlı küçük miktar aldık ve çok beğendik. Bunu daha lezzetli hale getirip bir harman yapalım, hem de insanlar yüksek kafein alıp lezzetli bir kahve içsinler istedik. İçen herkes memnun kaldı. Arabica veya robusta, kahve güzel şey. Sadece damak tadına uygun kahveyi tüketmek, bulmak en iyisi :)

harakiri blend ilginç geldi. yüksek miktar kafein içeriği ölçülerek mi belirlendi? öyleyse normalin/ortalamanın ne kadar üzerinde sizce? altında doktorunuza danışarak tüketin notu var çünkü.
Merhabalar. Robusta kahve çekirdekleri arabicaya göre daha yüksek kafein oranına sahip olduğu için, robusta oranını yüksek tutup, lezzetlendirmek amaçlı da arabica çekirdekleri kullandık. Normalin 2 katı kadar kafein oranı vardır. Kalp ve tansiyon hastaları için doktorunuza danışarak tüketin notunu düştük. Eğer fazla tüketirlerse sorun teşkil edebilir.

KARŞIYAKA'dan bir kahve kavurucusu görmek çok güzel. Yolunuz açık olsun, işlerinizde başarılar dilerim. En kısa zamanda (elimdeki stoğu makul seviyeye indirince) çekirdeklerinizi de denemek isterim.

KARŞIYAKA'dan bir kahve kavurucusu görmek çok güzel. Yolunuz açık olsun, işlerinizde başarılar dilerim. En kısa zamanda (elimdeki stoğu makul seviyeye indirince) çekirdeklerinizi de denemek isterim.
Teşekkür ederim en kısa zamanda beklerim 😊

İndiriminiz ne zaman bitecek. Belki yakında harakiri blend alabilirim.

Huysuz şirinin az zamanı kalmış evet 38 yaş biraz sıkıntı. Ben 23 yaşındayım benim zamanım biraz daha çok, robusta blend içebilirim.
İndirim uzun soluklu olacak. 31 mayısa kadar ayarladım 😊

İndiriminiz ne zaman bitecek. Belki yakında harakiri blend alabilirim.

Huysuz şirinin az zamanı kalmış evet 38 yaş biraz sıkıntı. Ben 23 yaşındayım benim zamanım biraz daha çok, robusta blend içebilirim.

evladım askerde benle bir mi bot bağladın bu samimiyet nerden geliyor?

Geri