• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhaba, villa espana sanırım bitti. Bitmediyse kod hala aktifken kiloluk stok açılır mı? İyi akşamlar.
Merhaba,

teşekkürler öncelikle, villa esp, eira rua ve crucitas son kavurumdu, çıkmadan tam sayarak stok düzenledik, son gün olduğu için fazla adetli çok sipariş geliyor, bu üçü için stok bitti gözükünce bitiyor malesef.

Merhaba,

teşekkürler, olur tabii, not bölümünde belirtin lütfen, bir de her ihtimale karşı daha sonra hatırlatınki tamamen unutmayalım.
Siparişimi birazdan vereceğim ancak sipariş adımlarının hiçbirinde not bölümünü göremedim. İleri tarih için sizinle tekrar iletişime geçerim

Arkadaşlar selamlar. İstanbul etkinliği için hâlâ yer mevcut. Arka sıralarda kalmışsa diye yeniden hatırlatma yapıyorum.

Etkinlik 10 Şubat Günü (herhangi bir aksaklık çıkmaması halinde) İstanbul'da gerçekleştirilecek ❤️‍🔥
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.

#1988 ile alıma katıldım, beni de etkinliğe ekleyebilirseniz çok sevinirim Mustafa hocam 😀

@OkanT 1998 ve 1999 numaralı iki sipariş oluşturdum ancak iki farklı kargo olarak göndermenize gerek yok, tek kargo olarak gönderebilirsiniz. İyi çalışmalar.

Baristatus un büyük incelik göstererek bizimle, sizlerle paylaşmamız, için paylaştığı. Qima nın Yemen kahvesinden bahsetmiştim. Bildiğiniz gibi birkaç saat içerisinde bu özel seri tükendi. Bize ayrılan sınırlı kısmı denemeniz için söyle bir planlama yaptik. Toplu alım süresince gelen her 70 siparis için bizde bir kişiye bu kahveden 20gr kadar göndereceğiz. Örn 700 sipariş için 10 kişiye 840 sipariş için 12 kişiye gibi.
Asıl kazanan arkadaşlar 3 gün içerisinde Okan Bey ile iletişime geçerek hediyelerini alabilirler. 3 Gün içerisinde hediyesi için iletişime geçmeyen kişiler için yedek kazananların birincisinden başlayarak ulaşmaya çalışacağız. Yemen kahvesi yanında kargo ücretsiz bir şekilde yeni kahveler eklemek isterseniz de aynı şekilde Okan Bey ile iletişime geçebilirsiniz. <3

ASIL KAZANAN SİPARİŞ NUMARALARI:
1706886246892.png

YEDEK KAZANAN SİPARİŞ NUMALARI:
1706886264808.png

Video:

Asıl kazanan arkadaşlar 3 gün içerisinde Okan Bey ile iletişime geçerek hediyelerini alabilirler. 3 Gün içerisinde hediyesi için iletişime geçmeyen kişiler için yedek kazananların birincisinden başlayarak ulaşmaya çalışacağız. Yemen kahvesi yanında kargo ücretsiz bir şekilde yeni kahveler eklemek isterseniz de aynı şekilde Okan Bey ile iletişime geçebilirsiniz. <3

Ekli dosyayı görüntüle 31611

Ekli dosyayı görüntüle 31612

Video:

Kazanan listeden yalnız bir kişi kendini açık etmiş hahahah. Geri kalanını artık bekliyoruz. Tebrikler
Sonunda Kredi Kartı ile ödeme sorunu hallolmuş bende siparişimi 1473 olarak verebildim şükür kahve stoğumuz bitti acilen kan aranıyor :) siparişim ivedi gelirse çok sevinirim

1 kg Alex Herrera ile alıma katıldım, teşekkürler.
Kazanan listeden yalnız bir kişi kendini açık etmiş hahahah. Geri kalanını artık bekliyoruz. Tebrikler
1650 😂
Baristatus kahvesi için çok teşekkür ederim. İlk defa deneme fırsatı bulacağım. Hemen kanaldaki iki videoyu tekrardan izledim. Şimdiden heyecanlandım.IMG_0047.jpeg

Kahve yeni kavrulacaksa 1970 ve 1997 numaralı siparişlerle beraber kargolayabilirsiniz.

@OkanT üstat selamlar, ilk sipariş verenlerdenim (1138 no), klasik espresso blend i yeni açtım ama modern espresso blendle karışmış olabilir mi paketlemede 😅 , cünkü 4 farklı öğütümde shot aldım, hep çok ince bir krema ve asidik sonuçlar aldım. Hiç umduğum çikolata, kuruyemiş tatları barındımıyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

@OkanT üstat selamlar, ilk sipariş verenlerdenim (1138 no), klasik espresso blend i yeni açtım ama modern espresso blendle karışmış olabilir mi paketlemede 😅 , cünkü 4 farklı öğütümde shot aldım, hep çok ince bir krema ve asidik sonuçlar aldım. Hiç umduğum çikolata, kuruyemiş tatları barındımıyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

@Şahin tossun arkadaşım da klasik espresso blend’den ve bir brezilya kahvesinden 1’er kg aldı. Brezilya’yı henüz içmedik, denemedik. Ancak klasik espresso blend ne filtre, ne espresso vs herhangi bir yöntemde içilebilir bir kahve değil. Sade ve sadece espresso bazlı sütlü kahvelerde sütün sayesinde içilebilir hale geliyor.

Son zamanlarda gördüğümüz en başarısız kahvelerden oldu maalesef. Belki dinlenmesi gerek vs diye düşünsek de, harman ve kavurma profili başarısız.

30-40 gün önce ben de 250 gram klasik espresso blendini almıştım ama pek klasik espressoluk bir çekirdek gibi gelmedi bana, gövdesi düşük, kavrumu omni olduğundan haliyle kreması da azdı, içtiğim shotlar ekşi değildi ama asiditeli diye hatırlıyorum.

Arkadaşlara ben de katılıyorum. Klasik Espresso Blend oldukça sorunlu. Benzer fiyatlardaki Boxx ve Null’un blendlerinin çok çok gerisinde.

@OkanT okan bey merhaba hazır sulardan öneriniz var mı eğer yoksa yüksek ppm düşük ppm hangisine öncelik verelim.
Selamlar, ben sırma su ile yaptığım demlemelerden verim aldım.
Elimde nicaragua maracaturra, kenya mukurweini ve brezilya sweet collection vardı

@Şahin tossun arkadaşım da klasik espresso blend’den ve bir brezilya kahvesinden 1’er kg aldı. Brezilya’yı henüz içmedik, denemedik. Ancak klasik espresso blend ne filtre, ne espresso vs herhangi bir yöntemde içilebilir bir kahve değil. Sade ve sadece espresso bazlı sütlü kahvelerde sütün sayesinde içilebilir hale geliyor.

Son zamanlarda gördüğümüz en başarısız kahvelerden oldu maalesef. Belki dinlenmesi gerek vs diye düşünsek de, harman ve kavurma profili başarısız.

30-40 gün önce ben de 250 gram klasik espresso blendini almıştım ama pek klasik espressoluk bir çekirdek gibi gelmedi bana, gövdesi düşük, kavrumu omni olduğundan haliyle kreması da azdı, içtiğim shotlar ekşi değildi ama asiditeli diye hatırlıyorum.
Merhaba,

insalık hali karışmamıştır mümkün değil diyemem fakat zor bir ihtimal zannetmiyorum karışma olacağını.
Fakat aldığımız geri dönüşler neticesinde classic espresso blendin içeriğini, profilini önümüzdeki günlerde yeniden gözden geçireceğiz. Çok teşekkürler geri bildirimleriniz için.
@OkanT okan bey merhaba hazır sulardan öneriniz var mı eğer yoksa yüksek ppm düşük ppm hangisine öncelik verelim.
merhaba,

kavrumu çok açık olan, 100 agtron uzeri ,orn ethiopia, paul karani vb cekirdekler için alkalinitesi, çözebilirliği daha yuksek suları denemenizi öneririm. Diğerleri için genel olarak kabul gören damla, nestle, buzdağı vb suları kullanabilirsiniz.

O zaman seasoning kahvem hayırlı olsun 😔

Ekli dosyayı görüntüle 31611

Ekli dosyayı görüntüle 31612

Video:

1687, 1417, 1650, 1899, 1473, 1795, 1758 hazır, bügün gönderilecek. Teşekkürler.

Bu ara rahatsızlandığım için foruma vakit ayıramamıştım böyle bir olanak sağlamnız ve kahveyi deneyimleme fırsatı beni çok mutlu etti hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum

Geri