• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yerli değirmen Knob Grinder Kickstarter satış hedefinin 6 katını geçti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neury
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla benim aklıma da gelmişti dış burr un hareket etmesi.Ama çok mantıkli gelmemişti bana.Yaptiginiza göre testlerden geçmiştir.Dunyada şuan sayisiz değirmen var ama bu baya farkli ve inovatif olmuş.Ulkede uretmenin ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz.Hedefin yurt dişi olmasi da bu bakimdan mantıklı.

Kol ters tarafa doğru çevriliyor. Aman Allahım.

İç burr nereye sabitlenecek, alttan 3 ayaklı bir yapı mı olacak. Orada statiklenme kahve birikmesi sorunu olmaması lazım. Dış burr ile dış çerçeve arasında da boşluk kalacak mı, öğütülmüş parça girerse sıkıştırma olmaması için.

ben çok beğendim. ellerinize sağlık.
kullanıcılardan gelen talepler üzerine geliştirilmiş bu topraklardan çıkan güzel bir gelişme. umarım kickstart da da gerekli desteği yakalarsınız.
tebrikler, yolunuz açık olsun.

Başarılar dilerim öncelikle ürün gayet inovatif duruyor. Umarım göründüğü kadar başarılı bir ürün olur.
Ben sadece kolun bağlantı noktasına takıldım. Zamanla uygulanan kuvvet etkisiyle vida yuvasında aşınma vidada aşınma olabilir. kol oynamaya veya hiç tutmamaya başlayabilir gibi geldi. Ama siz gereken testleri yapıp gereken önlemleri almışnızdır mutlaka.
Kol ters tarafa doğru çevriliyor. Aman Allahım.

Kolun ters tarafa dönmesi normal aslında. Biz ortadaki kesici bıçağı saat yönüne döndürdüğümüz için dış kesici mecburen tersi yönüne döndürülmesi gerekiyor. Burr tasarımını ve üretimini kendileri yaparlarsa bıçak yönlerini ona göre ayarlarlar belki ileride :)

Yanlış hatırlamıyorsam Comandante'nin en çok üzerine çalıştığı konulardan biri burr geometrisi ve oluşan parçacık dağılımıydı. Burr üretmek çok güzel ve etkileyici bir hedef ama çok kolay bir iş de değil. Başarılar dilerim

aralardaki mesajlarda ben mi kaçırdım, yoksa kickstarter kapandı mı? (ya da açılmadı mı henüz :unsure: )

Ben de kayıt oldum bakalım. İlk kez bu tarz bir aksiyonda bulunuyorum, merak var elbet.

aralardaki mesajlarda ben mi kaçırdım, yoksa kickstarter kapandı mı? (ya da açılmadı mı henüz :unsure: )

henüz açılmadı, sitedeki mail adresine üye olursanız açılınca mail gelecek sanırım.

Ben de kayıt oldum bakalım. İlk kez bu tarz bir aksiyonda bulunuyorum, merak var elbet.

Henüz açılmadı. Ay sonuna doğru açmayı planlıyoruz. Buradan da mutlaka duyuru yapıcaz. Kickstarterda özellikle ilk gün bize destek olmanız çok önemli. Bu yüzden sitedeki mail subscription ve instagram hesabını takip etmenizi rica ediyoruz

Başarılar dilerim öncelikle ürün gayet inovatif duruyor. Umarım göründüğü kadar başarılı bir ürün olur.
Ben sadece kolun bağlantı noktasına takıldım. Zamanla uygulanan kuvvet etkisiyle vida yuvasında aşınma vidada aşınma olabilir. kol oynamaya veya hiç tutmamaya başlayabilir gibi geldi. Ama siz gereken testleri yapıp gereken önlemleri almışnızdır mutlaka.

Kolun ters tarafa dönmesi normal aslında. Biz ortadaki kesici bıçağı saat yönüne döndürdüğümüz için dış kesici mecburen tersi yönüne döndürülmesi gerekiyor. Burr tasarımını ve üretimini kendileri yaparlarsa bıçak yönlerini ona göre ayarlarlar belki ileride :)

Kolun ters dönmesi ile alakalı yorumunuz çok doğru hocam. Dediğiniz gibi burr setini kendimiz ürettiğimiz senaryoda içgüdüsel olan saat yönüne çevire biliriz.

Kol ile alakalı şüphelerinizin geçmesi için ürünü bir kere kullanmanız gerekecek:) Biz de tasarım esnasında şüphelenmiştik. Ama prototipler bizi ikna etti. Ürünü görmeden alacak müşterilerin içini rahatlatmak adına belki ufak revizyon yaparak görüntü olarak da daha stabil gözüken bir tasarım yapabiliriz.

Eğer kol ile alakalı aklınıza takılan nokta vida ile bağlantı ise o konuya açıklık getireyim. Vida yalnızca kol seyahat modunda iken tutsun diye var. Öğütüm esnasında vidanın hiç bir fonksiyonu yok. Mekanik bir şekilde kol gövdeye tutunuyor.

Yanlış hatırlamıyorsam Comandante'nin en çok üzerine çalıştığı konulardan biri burr geometrisi ve oluşan parçacık dağılımıydı. Burr üretmek çok güzel ve etkileyici bir hedef ama çok kolay bir iş de değil. Başarılar dilerim

Evet hocam haklısın. Bu konuda çalışma yapmış ya da yapmak isteyen varsa birlikte çalışabiliriz.

Kolun ters dönmesi ile alakalı yorumunuz çok doğru hocam. Dediğiniz gibi burr setini kendimiz ürettiğimiz senaryoda içgüdüsel olan saat yönüne çevire biliriz.

Kol ile alakalı şüphelerinizin geçmesi için ürünü bir kere kullanmanız gerekecek:) Biz de tasarım esnasında şüphelenmiştik. Ama prototipler bizi ikna etti. Ürünü görmeden alacak müşterilerin içini rahatlatmak adına belki ufak revizyon yaparak görüntü olarak da daha stabil gözüken bir tasarım yapabiliriz.

Eğer kol ile alakalı aklınıza takılan nokta vida ile bağlantı ise o konuya açıklık getireyim. Vida yalnızca kol seyahat modunda iken tutsun diye var. Öğütüm esnasında vidanın hiç bir fonksiyonu yok. Mekanik bir şekilde kol gövdeye tutunuyor.

Mekanik olarak tutunduğu tam anlaşılmıyordu. Şimdi daha mantıklı oldu.
Bu arada atölyenize bayıldım. İyi çalışmalar dilerim :)

Geri