• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni Online Kahve Web Sitesi: Affogato Delivery

affogatodelivery

Yeni Üye
İsim
Affogato Delivery
Daha fazla  
İsim
Affogato Delivery
Merhabalar,
Biz kısa süre önce Affogato Delivery (https://affogatodelivery.com) web sitesini açtık ve sizlerle açılışa özel bir indirim kodu ile tanışmak istedik.
"kahvekulubu10" koduyla %10 indirimle Türkiye'nin seçkin kavurucularından kahve sipariş edebilirsiniz! Umarız keyifli bir alışveriş olur. Tavsiyelere ve web sitemizde görmek istediğiniz roaster önerilerine her zaman açığız.

Son düzenleme:
Degassing'i dolmuş veya dolmaya yakın kahveler olur mu? Çoğu kavurucu direkt kavurup gönderiyor.

öncelikle hayırlı olsun. fiyatlarınıza baktığımda bulduklarımın bazıları sitelerindeki fiyatla aynı, bazıları ise (mesela tcw) sitesindeki fiyattan daha pahalı. kendi sitesinden almak varken neden sitenizi tercih etmeliyim? ikincisi kahvelerin kavrum tarihlerini bulamadım herhalde yazmıyor. bunun olması gerektiğini düşünüyorum. bunları yapıcı eleştiriler olarak almanızı rica ediyorum. Umarım güzel işler çıkarırsınız.

Hayırlı olsun. Çok güzel bir girişim, adı da çok hoşuma gitti. Başarılar dilerim.

Bir sorum var: Kutudan taş çıkması, çok sayıda kusurlu çekirdek çıkması, bariz hatalı kavrulması ve benzeri durumlarda net bir şekilde bizim muhatabımız Affogato Delivery mi olacak, kavurucu mu?

Bu tarz girişimlerden çok sayıda mevcut, fiyatlar ve işleyiş şekilleri de birbirine yakın. Sağladığınız bir yenilik veya tercih sebebi olmanızı sağlayan bir avantajınız bulunuyor mu? Başarılar.

Hayırlı olsun. Çok güzel bir girişim, adı da çok hoşuma gitti. Başarılar dilerim.

Bir sorum var: Kutudan taş çıkması, çok sayıda kusurlu çekirdek çıkması, bariz hatalı kavrulması ve benzeri durumlarda net bir şekilde bizim muhatabımız Affogato Delivery mi olacak, kavurucu mu?
Merhaba, çok teşekkür ederiz nazik dilekleriniz için.
Bahsettiğiniz sorunları bize iletirseniz ve en basit çözümüyle fotoğraf atarak belgelerseniz sorunu sizler için çözmek için buradayız. Sorununuzu 2 kere hem bize hem kavurucuya anlatmak gibi bir derdiniz olmayacağından emin olabilirsiniz. Muhattabınız biz olacağız. Sevgiler.

öncelikle hayırlı olsun. fiyatlarınıza baktığımda bulduklarımın bazıları sitelerindeki fiyatla aynı, bazıları ise (mesela tcw) sitesindeki fiyattan daha pahalı. kendi sitesinden almak varken neden sitenizi tercih etmeliyim? ikincisi kahvelerin kavrum tarihlerini bulamadım herhalde yazmıyor. bunun olması gerektiğini düşünüyorum. bunları yapıcı eleştiriler olarak almanızı rica ediyorum. Umarım güzel işler çıkarırsınız.
Tcw’nin daha pahali olmasinin sebeplerinden en onemlisi trendyolda indirimli satis donemleri dolayisi ile sik sik indirime girmesidir. Haksiz rekabeti ve fiyat standardini tutturmak amaci ile her zaman kavurucu ile ayni fiyati sunmaya ozen gosteriyoruz. Kavrum tarihleri konusunu dikkate alacağız, bazı kavurucular Pazartesi kavurup her hafta yeni kavrulmuş kahvelerden gönderiyorlar, ancak paketlerin üzerinde kavrum tarihleri her zaman yazıyor. Elbette yapıcı eleştiriler olarak alıyoruz. Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederiz.

Degassing'i dolmuş veya dolmaya yakın kahveler olur mu? Çoğu kavurucu direkt kavurup gönderiyor.
Kavurucuya bağlı olarak değişmekte bu sorunun cevabı, Kavurucuların kendi internet sitesinden de bizden de siparis verseniz kavurucunun gonderimi ile alakalı. Çekirdeklerin genel olarak degassing suresi icinde ulaştığını gözlemledik. Teşekkür ederiz.

Merhabalar,
Biz kısa süre önce Affogato Delivery (link) web sitesini açtık ve sizlerle açılışa özel bir indirim kodu ile tanışmak istedik.
"kahvekulubu10" koduyla %10 indirimle Türkiye'nin seçkin kavurucularından kahve sipariş edebilirsiniz! Umarız keyifli bir alışveriş olur. Tavsiyelere ve web sitemizde görmek istediğiniz roaster önerilerine her zaman açığız.
Merhabalar hayırlı olsun. Linkte link yok. Dedim ve uzaklaşıyorum :)

Bu tarz girişimlerden çok sayıda mevcut, fiyatlar ve işleyiş şekilleri de birbirine yakın. Sağladığınız bir yenilik veya tercih sebebi olmanızı sağlayan bir avantajınız bulunuyor mu? Başarılar.
Merhabalar, işleyiş bakımından farkımız depolama degil drop-shipping sistemiyle çalışmamız. Yani siparişlerinizi anında roasterlara iletiliyor ve tazelik garantisiyle geliyor. Varolan platformların çoğu gibi depodan yollandığında taze olmaması, kavrulalı epey zaman geçmiş olması gibi sorunlarla karşılaşılabiliyor.
Web sitemizde bulunan KKB (Kendi Kahveni Bul) formuyla en uygun kahveyi size bulabileceğimizi vaad ediyoruz.
Yakında yeni bir sipariş yöntemi entegre etmeye hazırlanıyoruz.
Kargo ücretini her kavurucu için ayrı değil kaç farklı kavurucudan alışveriş yaparsanız yapın sabit tutuyoruz.
Teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için.

güzel bir girişim. ben de yurtdışı kahvelerin sunulmasını çok isterim. başarılar dilerim.

Petra Roasting Co. çekirdekleri web sitemizde satışta! "kahvekulubu10" indirim koduyla %10 indirimle satın alabilirsiniz!

Geri