Merhabalar öncelikle hayırlı olsun, makine malzeme kalitesi ve kullanışlılığı ile piyasanın isim yapmış aletlerinden biri, ben 2019 versiyonunu kullanıyorum türkiye geneli için evo ve 2019 arasında zaten çok çok büyük bir güncelleme yapılmadı sadece kuzey amerika üretimlerinde 15 barlık yay 9 bar ile değiştirildi.Merhaba,
Bugün itibariyle Gaggia New Classic Evo 2023 modeli ile espresso macerama başladım. Bu makine için ve ilk defa espresso makinesi almış bir kişiye öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir?
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Merhabalar öncelikle hayırlı olsun, makine malzeme kalitesi ve kullanışlılığı ile piyasanın isim yapmış aletlerinden biri, ben 2019 versiyonunu kullanıyorum türkiye geneli için evo ve 2019 arasında zaten çok çok büyük bir güncelleme yapılmadı sadece kuzey amerika üretimlerinde 15 barlık yay 9 bar ile değiştirildi.
Aletin yanında plastik tamper geliyor asla işinizi görmeyecektir, 58.5mm bir tamper ve wdt alarak yola devam edebilirsiniz, zamanla ihtiyaçalrınızı anlayıp buna göre eklemeler yapacaksınızdır zaten. Öğütücünüz nedir bu çok önemli bir soru buna göre farklı tavsiyeler verebilirim.
Aletin kazanı çok küçük ve çok çabuk ısınıyor bu güzel birşey ancak, espresso yapmadan önce cihazı portafiltresi takılı şekilde bir 10 dakika ısıtırsanız, ve kahve hazırlığını yaptıktan sonra kazandaki aşırı ısınmış suyu bir 3-4 saniye akıtırsanız çok lezzetli çıktılar alacaksınız. Aslında makineyi açıktan 1 dakika sonra kahve yapabilirsiniz ama aşırı fark oluyor tekrar hayırlı olsun.
Gaggia 2023 ile 2019 arasındaki farklar nelerdir. Bilgi verebilir misinizMerhabalar öncelikle hayırlı olsun, makine malzeme kalitesi ve kullanışlılığı ile piyasanın isim yapmış aletlerinden biri, ben 2019 versiyonunu kullanıyorum türkiye geneli için evo ve 2019 arasında zaten çok çok büyük bir güncelleme yapılmadı sadece kuzey amerika üretimlerinde 15 barlık yay 9 bar ile değiştirildi.
Aletin yanında plastik tamper geliyor asla işinizi görmeyecektir, 58.5mm bir tamper ve wdt alarak yola devam edebilirsiniz, zamanla ihtiyaçalrınızı anlayıp buna göre eklemeler yapacaksınızdır zaten. Öğütücünüz nedir bu çok önemli bir soru buna göre farklı tavsiyeler verebilirim.
Aletin kazanı çok küçük ve çok çabuk ısınıyor bu güzel birşey ancak, espresso yapmadan önce cihazı portafiltresi takılı şekilde bir 10 dakika ısıtırsanız, ve kahve hazırlığını yaptıktan sonra kazandaki aşırı ısınmış suyu bir 3-4 saniye akıtırsanız çok lezzetli çıktılar alacaksınız. Aslında makineyi açıktan 1 dakika sonra kahve yapabilirsiniz ama aşırı fark oluyor tekrar hayırlı olsun.