• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni Başlayanlar İçin Taşınabilir V60 Ekipman Önerisi

homerbrewer

Yeni Üye
İsim
homer brewer
Daha fazla  
İsim
homer brewer
Öncelikle merhabalar, bir süredir ekipmanları toplaya toplaya nitelikli kahve dünyasında vakit geçirmeye çalışıyorum. Ancak bu sürecin bana en kötü yansıması dışarıda içtiğim kahveleri beğenememeye başladım :) Çok sık araba ya da uçakla 2-3 günlük seyahatlerim oluyor. Bu seyahatlar için değirmen, plastik v60 konisini alsam tamam ama işin içine goose-neck kettle ve tartı da girince ekipmanları yanıma almak biraz zor oluyor. Bu konuda tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

aradığınız ekipmanın adı Delter Press. değirmen kahve ve delter üçlüsü işinizi görecektir.

Teşekkür ederim. İnternette biraz baktım da şu an satışta olan bir yer bulamadım. Aeropress den çok farklı değilse o da benzer deneyimi sunacak mıdır?

Teşekkür ederim. İnternette biraz baktım da şu an satışta olan bir yer bulamadım. Aeropress den çok farklı değilse o da benzer deneyimi sunacak mıdır?
Aeropress ile farklı demleme yöntemi kullanıyor Delter.
Delter ile V60 yöntemi aynı diyebiliriz. kapağı 6 gr kahve alıyor. değirmen ve delter ile tartıya vs. ihtiyaç duymadan kahvenizi demleyebilirsiniz.

Evet, biraz bakınca farklı metot kullandığını gördüm. O zaman bir tane denk getirip alabilirsem çok iyi olacak.

Geri