• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

YARIŞMA DENEYİM TURU - ATAHAN KAYGUSUZ

atahankaygusuz

Barista
İsim
atahan
Daha fazla  
İsim
atahan
Ulusal şampiyonalardan sonra insanların yarışmalar hakkında daha fazla bilgi sahibi olması ve daha fazla yarışma kahvesi deneyebilmesi gerektiğini düşündüm. Benim için harika bir deneyim olacak bu turu düzenlemek istedim. Amacım farklı şehirlerdeki farklı şirketlerle olan deneyimi daha erişilebilir hale getirmek.
Etkinliğimizin içeriğinde;
Ulusal kahve yarışmaları nelerdir?
Bu ne kadar önemli?
Türkiye ulusal şampiyonasında 3.lük ödülünü getiren sunumu birlikte deneyimlemek.
Duyusal analiz ve hakem kağıtlarını kullanarak profesyonel bir değerlendirme yapmak.
Faydalı ve eğlenceli etkinlikler olmasını diliyorum 😊
Ayrıca bu etkinliklerde bana destek olan tüm sponsorlarıma da teşekkür ediyorum 🙏🏽
Etkinlik programını aşağıda bulabilirsiniz.
ASD.png

Merhabalar,

Öncelikle başarılar diliyorum tüm turlarınızda. Yarışma sonrası yarışmacılarla yaptığınız yayınlarınızın yanı sıra böyle bir tur yapmanız kahve kültürüne verdiğiniz önemi ve camiadaki insanlara bir şeyler anlatma çabanızı kutlarım.

Etkinliklerle alakalı yanlış anlamazsanız birkaç sorum olacak. Tur takvimine güncelleme gelme ihtimal var mı? Başka şehirlerin de sonradan takvime dahil edilme ihtimali var mı? Yarışma kahvenizi herkes içebilecek mi ve ileri tarihlerdeki etkinliklere yarışma kahvenizi temin edebilecek misiniz?

Umarım yapacağınız sunumlar güzel geçer ve her şey gönlünüzce olur. :giggle:

Son düzenleme:
Muğla da görüşürüz inşallah o zaman

Merhabalar,

Öncelikle başarılar diliyorum tüm turlarınızda. Yarışma sonrası yarışmacılarla yaptığınız yayınlarınızın yanı sıra böyle bir tur yapmanız kahve kültürüne verdiğiniz önemi ve camiadaki insanlara bir şeyler anlatma çabanızı kutlarım.

Etkinliklerle alakalı yanlış anlamazsanız birkaç sorum olacak. Tur takvimine güncelleme gelme ihtimal var mı? Başka şehirlerin de sonradan takvime dahil edilme ihtimali var mı? Yarışma kahvenizi herkes içebilecek mi ve ileri tarihlerdeki etkinliklere yarışma kahvenizi temin edebilecek misiniz?

Umarım yapacağınız sunumlar güzel geçer ve her şey gönlünüzce olur. :giggle:
Öncelikle bu olumlu görüşleriniz için çok teşekkür ederim 🙏
Tur takviminde evet değişiklik olabilir. Şu anda İzmir ve Ankara'da da olma ihtimali var. Görüşmelerimiz devam ediyor. Belki Çanakkale olabilir.
Eğer talep olursa elimdeki tüm kahveyi bunun için ayırabilirim satıştan kaldırarak. Çünkü bu kahvenin satışı ve turun amacı bu tür kahvelere ulaşılabilirliği arttırmak, yarışmaları canlı izleyemenler için bir sunumun nasıl yapıldığına dair bir deneyim yaşamak ve maddi taraftaki kazançta aslında yarışma dönemi harcanan miktarın karşılığını bulabilmek.
Tekrar çok teşekkür ederim bu soru için ve görüşleriniz için.

Merhaba :) Yarışma sunumu turu Muğla bölgesi dışında önce Eskişehir daha sonra İstanbul'da yapacağımız etkinlik detayları da belli oldu.
asdasd.jpgqwe.png

Merhaba :giggle:
Nisan ayında başladığım bu tur aslında Antalya ile bitecekti. Fakat ekstra olarak İzmir'de rotaya eklendi. İzmir'de birçoğumuzun bildiği Fünf Coffee de workshopu yapıyor olacağız. Daha detaylı bilgi için ya onların instagram hesabına yada bana benim instagram hesabıma yazabilirsiniz:giggle:
Atahan Kaygusuz
Fünf Coffee
WhatsApp Görsel 2024-05-20 saat 17.23.02_77f03ca8.jpg

Geri