İsterseniz kahveyi bir kaç gün daha beklettikten sonra bir daha deneyin .. degassing süreci bitmemis olabilir..Kahve masası yayınını izledikten sonra hedef süremi 2,30 yaptım,bunu elde etmek için de 1 klik kalına gittim,süreyi tutturamadım. Referans olarak Burundi Gihere demleme videosunu almıştım,İsmail Abi çok yavaş dökmesine rağmen 60 ml suyu 9 saniyede döküyordu,ben 13 saniyede dökebildim,kirpi süzgeç de şebeke elektriği gibi darbeli akıtınca suyu,kahve yatağı mahvoldu. Son döküşü de videodakinden 8 saniye geç yaptım.
Kokusunda aldığım,çileğimsi hoş aromayı alıyorum. Ama güçlü değil,başka bir şey de yok. Tatlılık yok. Kompleks tatlar da yok,ya da ben alamıyorum. Sadece çilek yani. Sonlara doğru belirginleşen hafif acılık var.
Bir dahaki sefere hedef 2,30. Timemore 20 klik ve biraz daha hızlı döküm,kirpi süzgeçsiz. Döküş konusunda sıkıntılarım var anladığım kadarıyla.
Süresi bitecek olan 250*4, bundan verseydin siparişi, 1kg zaten indirimli .23:59 olmadan 1 kg sipariş verdim![]()
Yanına 250 gr lık bir paket daha eklerseniz 1 kg a ek yüzde 10 daha oluyor.Süresi bitecek olan 250*4, bundan verseydin siparişi, 1kg zaten indirimli .
Aynı paketi Mam+Worka kombinasyonlu almıştım; iyi alışveriş.Yanına 250 gr lık bir paket daha eklerseniz 1 kg a ek yüzde 10 daha oluyor.
İlk reçeteniz 16:245'ti yanlış hatırlamıyorsam.Bu çekirdeği 1:17 demlemeyi deneyebilirsiniz. Sonucu yazarsanız, tecrübeleri paylaşmış oluruz. Kahveden de tasarruf etmiş olursunuzDemleme süresi 2:30 - 2:45 diye de not düşeyim.
Evet, genelde 1:16, 1:16.5 demliyorum.İlk reçeteniz 16:245'ti yanlış hatırlamıyorsam.
Herkes kiloyla almis o kdr mi iyi ya napsak alsak mi? Evde asiri kahve oldu en az geleceklerle beraber en az 4aylik kahvem var napsak ki? Dostlar
Verdim siparişi ben de 1kg+250 gr.Yanına 250 gr lık bir paket daha eklerseniz 1 kg a ek yüzde 10 daha oluyor.