• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Whole Bean Coffee Roasters

Merhabalar, moka pot için kahve alacağım ama karar veremedim. Kahvelerinizi denemek istiyorum. Önerebileceğiniz kahveleriniz nelerdir? Ayrıca mizu, nite ve dark nite kahveleriniz hakkında bilgilendirmeler sitelerinizde yok denecek kadar az. Hangi bölge çekirdekleri var? Arabica & Robusta blend mi yoksa %100 Arabica mı? @Whole Bean Coffee Roasters

Son düzenleme:
Merhabalar Şafak Bey,
Öncelikle ilginiz ve yapıcı yorumunuz için çok teşekkürler.
Mizu ve Nite çekirdeklerimiz %100 Arabica ve Single Origin çekirdeklerdir.
Mizu'nun içerisinde şu anda Brezilya, Nite çekirdeğimizin içerisinde ise Uganda bulunmaktadır.
Bu bilgiyi özellikle yazmamamızın sebebi aslında sezona göre içeriğini değiştirmemizden kaynaklanmakta ama bilgiyi genişletme için tekrar gözden geçiriyor olacağız.
Moka pot için ise Mizu ve Nite serimizi öneririm. Mizu daha parlak ve canlı bir sonuç sunarken, Nite çekirdeklerimizde biraz daha yoğunluk ön planda. Ayrıca meyvemsi tatlara yönelmek isterseniz gövdesiyle beraber Moka potta iyi sonuç vereceğini düşündüğümüz çekirdek Kolombiya Medellin olacaktır.

Teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için. Güncel haliyle amatör bir hava vermiş kahve açıklamaları ben de bir geri bildirim yapmak istedim. Bu şekilde bence detaylı güncellemeler daha profesyonel bir izlenim verecektir. Kahvelerin bölgeleri, genek künye bilgileri gibi.

Mizu'yu şu an sabah kahvesi olarak demliyorum. Sütlü çikolata, fındık, rahat içim. Bir paket bitti, ikinciye geçtim. Aynı kahveyi tekrar tekrar alamama gibi bir hastalığım olduğundan büyük ihtimalle bir daha almayacağım ama paralel evrende sabahları içmek için kiloluk aldığım bir kahve olabilirdi, keyif alıyorum. :)

Mizu'yu şu an sabah kahvesi olarak demliyorum. Sütlü çikolata, fındık, rahat içim. Bir paket bitti, ikinciye geçtim. Aynı kahveyi tekrar tekrar alamama gibi bir hastalığım olduğundan büyük ihtimalle bir daha almayacağım ama paralel evrende sabahları içmek için kiloluk aldığım bir kahve olabilirdi, keyif alıyorum. :)
Emre bey değerli yorumlarınız için çok teşekkürler, afiyet olsun🙏🏻 paralel evrende görüşmek dileğiyle😊

Bursa kahve festivalinde bizzat tanıştık ve orada yarışmada kullandığı geishayı demledi. Çok beğenip internetten su ile birlikte sipariş ettim. Çok dengeli, çiçek sepeti gibi tam bir geisha. Meraklısına önermiş olayım.
Görkem bey beğenmenize ve tavsiyeniz için çok teşekkürler, afiyetler olsun 🙏🏻

Geri