• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Vestel Satılık Espresso Makinesi – Temiz, Garantili, Kutulu

Ürünün Fiyatı
2990

dsanca

Yeni Üye
İsim
DEMET S.
Daha fazla  
İsim
DEMET S.
Vestel Barista Yarı Otomatik Espresso Makinesi

Makineyi yaklaşık 7 ay önce espressoya giriş yapmak amacıyla satın aldım. Ev kullanımında, günde ortalama 2-3 kahve demleyerek kullandım.
  • Düzenli olarak kireç temizliği ve bakımları yapıldı
  • İlk günden itibaren yalnızca hazır içme suyu kullanıldı (musluk suyu kullanılmadı)
  • Double shot filtre sepeti neredeyse hiç kullanılmadı
  • Hiçbir çizik, darbe veya kozmetik kusur bulunmamaktadır
  • Hijyen konusunda özellikle hassas davrandım, bu nedenle makineyi her zaman özenli ve temiz kullanmaya dikkat ettim
Makineden memnunum. Satış sebebim herhangi bir sorun değil; daha üst segment bir makineye geçmek istememdir.

Garantisi devam etmektedir.
Faturası, orijinal kutusu ve tüm ekipmanları eksiksiz şekilde verilecektir.

İstenirse çalışırken video gönderilebilir veya uygun bir yerde test edilerek elden teslim yapılabilir.

Tercihen elden teslim (İstanbul / Kocaeli; uygun lokasyonlarda).

Ekli dosyalar

• makine genel.jpg
    makine genel.jpg
    149.8 KB · Görüntüleme: 14
  • genel 2.jpg
    genel 2.jpg
    143.9 KB · Görüntüleme: 10
  • ekipmanlar.jpg
    ekipmanlar.jpg
    139.6 KB · Görüntüleme: 10
  • damlama tepsisi.jpeg
    damlama tepsisi.jpeg