• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Vacaco picopresso ve ona uygun el değirmeni arıyorum

Kelvekahve

Yeni Üye
İsim
Kerem
Daha fazla  
İsim
Kerem
Uzun zamandır nitelikli kahve diyebileceğimiz kahveleri tüketiyorum ve genel olarak kahve içmeyi çok seviyorum özellikle espresso bazı kahveler son zamanlarda da kahveyi kendim yapmak istiyorum ve kahveyi yaparken de sosyal medyayı içerik çekmeyi düşünüyorum bunun için en azından birkaç ekipman toplamak istiyorum(vacaco picopresso ve el değirmeni gibi ) eğer sizlerle bu ekipmanlardan varsa uygun fiyattan satın almak isterim

Geri