• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

V60 için 1000 lira civarı değirmen önerisi

Merhabalar konu başlığında da belirttiğim gibi el değirmeni arıyorum. Bende fason seramik var ve çok toz üretiyor. Hario mini plus şuan 1000 lira civarı bunu önerir misiniz veya max 1500 civarına çıkabilecek olsam onereceginiz daha iyi bir değirmen var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

O fiyatlara ancak hario öğütücü bulunabilir diye düşünüyorum onlar da seramik ve çok iyi değiller ne yazık ki, bütçeniz biraz arttırabilirseniz molent alabilirsiniz ama nasıl olduğuyla ilgili bir fikrim yok maalesef.

O fiyatlara ancak hario öğütücü bulunabilir diye düşünüyorum onlar da seramik ve çok iyi değiller ne yazık ki, bütçeniz biraz arttırabilirseniz molent alabilirsiniz ama nasıl olduğuyla ilgili bir fikrim yok maalesef.

Ben v60 serüvenine hario seramik değirmen ile başlamış biri olarak çok pişman oldum sonradan. Aradaki farkı iyi bi değirmen alınca anlıyor insan ve neden bu kadar kahve heba etmişim diye düşünüyor.

Teşekkür ederim suanlik o bütçeye çıkmayı düşünmüyorum Hario slim sıradan bir seramige göre daha öndeyse düşünebilirim. Deneyimi olan varsa bu konuda yardımcı olabilirse sevinirim
Yok hocam değil maalesef. Size tavsiyem Aliexpress'ten (30 euro işini geçmiyorsa) almanız veya biraz bütçe koyup ikinci el değirmen kovalamanız. Seramik öğütüm yerine hazır öğütüm kahveyi tercih ederim şahsen.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    44.3 KB · Görüntüleme: 19
Yurt içinde başka öneriniz var mıdır bütçe 2 bine çıksa ne önerebilirsiniz acaba ? Bunun yorumunda Türk bir arkadas yay mekanizması sorunlu çıkmış yazmış öyle birsey benim şansıma denk gelir kesin :)

https://www.fabriekcoffee.com/1zpresso-q-air-kahve-değirmeni-(gri) bu linkte gördüm ama firma ve stok konusunda bilgim yok, ürünün tedarikçi firması demscoffee, arayıp sorabilirsiniz, en azından bu modelle başlamanızı tavsiye ederim. Eğer hario yu alırsanız daha sonra tekrar buraya gelip değirmen tavsiyesi isteyeceksiniz ve o zamana kadar yaptığınız tüm kahve masrafları ve zaman boşa gitmiş olacak, asla iyi bir bardak kahve içemeyeceksiniz, kendimden biliyorum ☺️

Bir süre sonra ben de tekrardan foruma dönüş yaptım. Eskiden timemore’u beğenen de çoktu diye hatırlıyorum ama artık pek tavsiye edeni duymuyorum. Herhangi bir sıkıntı mı oldu timemore’la ilgili? Bu fiyata çıkılırsa timemore c3 de var.

Bir süre sonra ben de tekrardan foruma dönüş yaptım. Eskiden timemore’u beğenen de çoktu diye hatırlıyorum ama artık pek tavsiye edeni duymuyorum. Herhangi bir sıkıntı mı oldu timemore’la ilgili? Bu fiyata çıkılırsa timemore c3 de var.
Gümrük sınırı geldi, yurtiçi fiyatı neredeyse 4bin ₺ oldu. C3 artık üst segment bence 😂

Geri