• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı v60 bakır, oreav3 mk2, kinto, hario server

Ürünün Fiyatı
0

İkram1903

Barista
İsim
İkram
Daha fazla  
İsim
İkram
Espresso Makinesi
Lelit mara x
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
Orea hario fellow lelit normcare
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kars
Merhabalar, bi süredir satmayı düşündüğüm ekipmanlarımı satıyorum. İsteyenlere wp den daha detaylı fotoğraflar atabilirim takas düşünmüyorum HARIO server hariç hepsinin kutusu mevcut serverinde vardı ama evde bulamıyorum bulursam düzeltirim. Kargo alıcıya aittir toplu alımda indirimim olur.
Oreanın yanında elimde kalan kalıta 185 filtreden ve oreanın kendi filtre kağıdından yanılmıyorsam 100 adet almıştım onu göndereceğim

​

600 ₺​

Hario V60 Range Servis Sürahisi (Şeffaf, 600 ml)​

2500 ₺
Hario V60 02 Bakır Dripper

700 ₺
Kinto server (300 ml)

1500 ₺
Orea v3 mk2 (large)

IMG_1435.jpegIMG_1434.jpegIMG_0964.jpegIMG_0965.jpegIMG_0961.jpegIMG_0962.jpeg

Son düzenleme:
Orea ve hario server satılmıştır