• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık UFO Dripper Filtre

Ürünün Fiyatı
1250

ecanatay

Barista
İsim
Emir
Daha fazla  
İsim
Emir
Selamlar herkese,

UFO Dripperların filtresini yetiştirememiştim. Temmuz ayına getireceğim. iki tip filtre var biri Type A ve diğeri Type F. Type F, A'dan iki kat daha pahalı olduğundan daha çok A getirmeyi düşünüyorum ama özel istek olursa onunda siparişini vereceğim. Sipariş için sayı belirlemek istiyorum. İlanı görüp almayı düşünenler de emin olanlarda bana ulaşır ve kaç tane hangi tür filtreden söylediklerini belirtirse çok memnun olurum.

(Filtrelerin paketleri 100 adet içeriyor.)

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-05-16 114444.png
    Ekran görüntüsü 2026-05-16 114444.png
    561.9 KB · Görüntüleme: 13
Geri