• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türk kahvesi için önerebileceğiniz mini tüp var mı?

tanerkosar

Barista
İsim
Taner
Daha fazla  
İsim
Taner
Türk kahvesi için mini tüplerden almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Birkaç fiyat gördüm (500-600 TL) çok uçuk geldi, daha ucuz yollu halletmek mümkün değil mi acaba?

Ben hep şunu düşünüyordum ama bitmiş:
Diğer modellere bakabilirsiniz.

Ben hep şunu düşünüyordum ama bitmiş:
Diğer modellere bakabilirsiniz.
Tüp bitince yenisini temin etmek kolay mı hocam? Ya da dolum mu yapılıyor bunlara? Biraz cahil kaldım da...

Cezveyle ateş arasındaki mesafe çok mu kısa olur sizce yoksa ideal mi?

Ekli dosyalar

• IMG_20210220_055957.jpg
    IMG_20210220_055957.jpg
    61.5 KB · Görüntüleme: 33
Cezveyle ateş arasındaki mesafe çok mu kısa olur sizce yoksa ideal mi?
Ben de bundan aldım. Ürün henüz daha elime geçmeden de şu alttaki ürünün baya uygun fiyatlı olduğunu gördüm. Bunu da almamak için kendimi kanepeye bağladım.
TRY 245.05 22% İndirim | Mini masaüstü bütan gaz ocağı ile seramik alev kafa sifon sifon Hario kahve ısıtıcı üreticisi Dropshipping

Ben de bundan aldım. Ürün henüz daha elime geçmeden de şu alttaki ürünün baya uygun fiyatlı olduğunu gördüm. Bunu da almamak için kendimi kanepeye bağladım.
TRY 245.05 22% İndirim | Mini masaüstü bütan gaz ocağı ile seramik alev kafa sifon sifon Hario kahve ısıtıcı üreticisi Dropshipping
Nurgaz aldıysanız gayet yeterli olur , bu ürünü aldığınızda ayrıca stand almanız gerekecek . 💸

Türk kahvesi pişirmek bir ritüel ve estetik taşıdığı için bu tür ocaklar ister istemez insanı cezbediyor. Oysa nurgaz baya işlevsel bir ocak haklısınız. Altındaki lpg tüpüne bir şeyler ayarlarsam kılıf falan gibi estetik sorunu da çözerim gibi geliyor. Her şeyi devletten beklememek lazım biraz emek vereyim ben de.

Yani simüle edecek olursam birinci fotodaki çirkin şeyi ikinci fotodaki hale getirmeye çalışacağım.

Ekli dosyalar

• nurgaz.jpg
    nurgaz.jpg
    147.7 KB · Görüntüleme: 24
  • nurgaz-ahşap.jpg
    nurgaz-ahşap.jpg
    116.1 KB · Görüntüleme: 27
Yani simüle edecek olursam birinci fotodaki çirkin şeyi ikinci fotodaki hale getirmeye çalışacağım.
Nurgaz ürünlerini tavsiye ederim bende titanyum ocak modelini kullanıyorum kampta kahve yapmak için. Tüp kartuşları için kendi sattığı kılıflar da var onlara da bakabilirsiniz.

Geri