• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türk Kahvesi Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar (Yeni ve Güncel)

Çok ince öğütüp kısık ateşte 3dk civarında demlediğimde acılık mevcut fakat çok daha keskin baharat tadları alabiliyorum.
Daha kalın öğütüp demleme süresi düştüğünde acılık gitse de lezzet anlamı ne sönük kalıyor.
İnce öğütüm+ kısık ateş tercihim.

Çok ince öğütüp kısık ateşte 3dk civarında demlediğimde acılık mevcut fakat çok daha keskin baharat tadları alabiliyorum.
Daha kalın öğütüp demleme süresi düştüğünde acılık gitse de lezzet anlamı ne sönük kalıyor.
İnce öğütüm+ kısık ateş tercihim.
Burada kullanılan kahve çekirdeği de önemli ama en büyük etken damak tadı herkes aynı tatları sevecek diye bişey yok :)

Türk kahvesinde acılık çok az da olsa istenilen bir tat zaten yarışmalarda

Öneri, bilgilendirme ve paylaşımlarınız için teşekkürler. Ülkede en çok tüketilen yöntemi doğru bilip sahip çıkmamız gerekiyor. Hatta daha çok konuşmamız geliştirmemiz gerekiyor. Forumda da oldukça az başlık var.
Sizin gibi konuya hakim ustalardan daha fazla paylaşım beklerim. Forumdaşlardan da doğru ya da yanlış daha fazla ilgi olması katkı sağlar diye düşünüyorum.

Öneri, bilgilendirme ve paylaşımlarınız için teşekkürler. Ülkede en çok tüketilen yöntemi doğru bilip sahip çıkmamız gerekiyor. Hatta daha çok konuşmamız geliştirmemiz gerekiyor. Forumda da oldukça az başlık var.
Sizin gibi konuya hakim ustalardan daha fazla paylaşım beklerim. Forumdaşlardan da doğru ya da yanlış daha fazla ilgi olması katkı sağlar diye düşünüyorum.
Elimden geldiği kadar paylaşım yapmaya çalışıyorum :)

Fincanı bitirip telveye bakınca sulu bir telve oluyor bunun sebebi nedir acaba . Su ile telve net bir şekilde ayrılmıyor yani .

Geri