• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tüm Ekipmanları Satıp Ege'de Sahil Kasabasına Yerleşmek

Ya aslında onun parasıyla gitmiyorsun; yani her şeyi geride bırakıyorsun gibi.
Esin kaynağım ekşi sözlükteki bir başlıktır. Orada da her şeyi geride bırakıp Adana'ya yerleşmek ile ilgili girdiler vardı; düşünmüştüm ki; gelenlere yer açılsın. :) Sonra vazgeçtim; gidemiyorum madem; burada devam edeyim dedim.
O makinelerden yok ama Bianca sipariş ettim bu arada. Her şeyi geride bırakıp Adana'ya gelen forumdaşları kahveye beklerim, hep burada olanları da tabii ki. :)
Biancayı teslim aldıktan sonra ya sahil kasabasına yerleşmekten vazgeçersiniz ya da sahil kasabasına biancayla gidersiniz:LOL:

Şaka bir yana hayırlı olsun çok doğru seçim yapmışsınız, aramıza hoşgeldiniz:)

Biancayı teslim aldıktan sonra ya sahil kasabasına yerleşmekten vazgeçersiniz ya da sahil kasabasına biancayla gidersiniz:LOL:

Şaka bir yana hayırlı olsun çok doğru seçim yapmışsınız, aramıza hoşgeldiniz:)
Teşekkürler bakalım nasıl olacak. Biraz beklemem gerekiyor. :)

Hayırlı olsun. Ekşi Sözlük'ü de aktif kullanıyorsunuz sanırım. Birkaç ay önce Ekşi'deki bir entry'de atılan bir tweet'e girdim yorumlarda sizi gördüm. 2 yıl neyse de 50 yıl çok :(
Onu çok anlamadım link atma şansınız var mı bulursanız?
Bence kesin bulursunuz. :)

Hayırlı olsun. Ekşi Sözlük'ü de aktif kullanıyorsunuz sanırım. Birkaç ay önce Ekşi'deki bir entry'de atılan bir tweet'e girdim yorumlarda sizi gördüm. 2 yıl neyse de 50 yıl çok :(
Onu çok anlamadım link atma şansınız var mı bulursanız?
Bence kesin bulursunuz. :)

Buldum buldum, dini siyasete alet etme işinin maksimum ömrü bu, 10 ya da 20 yıl da olabilir. Ama mutlaka göreceğim. ;)

ben yaptım , İstanbulda 25 yıldan sonra geçen sen bir kuzey ege kasabasına yerleştim. Takip ettiğim danışmanlık işlerim vardı ve buradaki yaşam maliyetimi karşılayabildim. bir kaç ay önce eski şirketim beni geri çağırınca hem istanbulda hem egede yaşayan bir göçebe oldum , hafta içleri 3-4 gün istanbuldayım sonrasında burada. Şu anda ne kadar sürdürebileceğimi bilmiyorum. Ege'nin havasını alan için bir daha istanbuldaki hengameye dönüş çok zor. Buralara yerleşince aslında yaşamın ne kadar basit olduğunu anlıyor insan ....

ben yaptım , İstanbulda 25 yıldan sonra geçen sen bir kuzey ege kasabasına yerleştim. Takip ettiğim danışmanlık işlerim vardı ve buradaki yaşam maliyetimi karşılayabildim. bir kaç ay önce eski şirketim beni geri çağırınca hem istanbulda hem egede yaşayan bir göçebe oldum , hafta içleri 3-4 gün istanbuldayım sonrasında burada. Şu anda ne kadar sürdürebileceğimi bilmiyorum. Ege'nin havasını alan için bir daha istanbuldaki hengameye dönüş çok zor. Buralara yerleşince aslında yaşamın ne kadar basit olduğunu anlıyor insan ....
Peki kafama en çok takılan şeyi sorayım.
Sıkıldınız mı ?

Vallahi öyle mantıklı ki.
Belki şaşıracaksınız ama Adana Türkiye'deki en güvenli şehirlerden biridir. Adliyede gördükleriniz göçle gelip gettolaşan, uyum sağlayamayan insanların kendi aralarındaki gerginliklerden kaynaklanır, yerlisine bulaşmazlar.
Mesela Adana'da kolay kolay kimse kadınları da rahatsız edemez. :)

Belki şaşıracaksınız ama Adana Türkiye'deki en güvenli şehirlerden biridir. Adliyede gördükleriniz göçle gelip gettolaşan, uyum sağlayamayan insanların kendi aralarındaki gerginliklerden kaynaklanır, yerlisine bulaşmazlar.
Mesela Adana'da kolay kolay kimse kadınları da rahatsız edemez. :)

Çok şaşırmadım hocam. Ben çok sevdim Adana’yı, sadece bir gün kalmış olsam da.

Peki kafama en çok takılan şeyi sorayım.
Sıkıldınız mı ?
inanın hiç sıkılmadım, ilk başta (2-3 ay ) biraz garipsiyorsunuz ama yeni çevre, esnafla tanışma, mekanları keşfetme derken zaman geçiyor. Bana göre wi-fi , güzel kahve , netflix ve kitapların olduğu yerde zaten sıkılmak pek mümkün değil. Burada 3. nesil kahveci yok , istanbuldan tamamen koparsam burada bir kahve mekanı açmayı düşünüyorum. Göç aldığı için insanların iyi kahve aradıklarından eminim.

Ekipman ile birlikte taşınıp salaş bir mekan açabilirsiniz bence.

Kapınıza da tebeşirle şöyle:
-Günlük taze balık
-Organik domates
-Organik espresso
Yazdınız mıydı, tatlı su kapitalisti olarak hayatınıza devam edebilirsiniz 😅
Yemin ediyorum bende aynisini dusunuyordum son bir yildir.

Once kaliteli egitim sonrasinda ufak bir kafe ile baslayayim sonra cekirdek kavurmaya geceyim diye.

Ama once bu konuda programli kaliteli egitim almak icin tavsiyeleriniz var midir?

Geri