• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

O zaman bir soru da ben sorayım, mocha için sos mu almak lazım şurup mu?

O zaman bir soru da ben sorayım, mocha için sos mu almak lazım şurup mu?

Sos kullaniyoruz hocam

Sweese espresso seti elime ulaştı bu sabah. Paketleme çok başarılıydı, tek bir çentik bile yok ürün parçalarında. İthalat vergisi ve kargosunu da hesaba katınca bedavaya aldık bu seti. Fincan altında fırın, mikrodalga ve bulaşık makinesine girer yazıyor, bu da bonusu oldu.

Dudak kenarları Türk kahvesi fincanına göre bariz daha kalın, espresso fincanlarıma kıyasla ise bir miktar daha ince. Henüz ürünü açmamış olanlar varsa tam yılbaşı hediyesi olabilecek bir ürün, kesinlikle sırıtmaz, onu da ekleyeyim.

Sweese espresso seti elime ulaştı bu sabah. Paketleme çok başarılıydı, tek bir çentik bile yok ürün parçalarında. İthalat vergisi ve kargosunu da hesaba katınca bedavaya aldık bu seti. Fincan altında fırın, mikrodalga ve bulaşık makinesine girer yazıyor, bu da bonusu oldu.

Dudak kenarları Türk kahvesi fincanına göre bariz daha kalın, espresso fincanlarıma kıyasla ise bir miktar daha ince. Henüz ürünü açmamış olanlar varsa tam yılbaşı hediyesi olabilecek bir ürün, kesinlikle sırıtmaz, onu da ekleyeyim.

Hediye için aldık ama kendimize hediye edeceğiz muhtemelen 😅

Ben nasıl kaçırdım o seti ya :D. Hemen de bitti stoğu.

Kimbo Türkiye internet sitesinden espresso fincanının tanesini 75 liraya aldım. Standarttan uzun, ince belli ve daha kalın etli...Büyük çıktılar için ideal olmayabilir ama 40 ml kadar için çok iyi.

Son düzenleme:
Espresso veya filtre için aşağıdaki fincanlari buldum, acme benzeri ve cena görünmüyorlar: NEOUZA Espresso Kahve Porselen Fincanı, Tabaklı, Espresso Shot Bardağı, 80 ml / 3 oz, Kahve kaşığı (300 ml, Kırmızı) https://www.amazon.com.tr/dp/B0B53PDL7G?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_QNTXFFV922VW96B90TKS
Fincanları bilmiyorım fakat aynı satıcıdan gaggia Classic pro için dipsiz portafiltre almıştım sorunsuz geldi iki haftada falan.

tam bir steal oldu ya <3

Antep'e de az evvel geldi. Hızlıca gözden geçirdim ve beğendim. Denk gelirse alırım yine.

Amazonda fellow carter move ithalat ihracat depozitosu vs dahil (12 oz 354 ml) 500tlye denk geliyor, başlıkta 247 ml yazıyor ama sanırım yanlış yazılmış, TR fiyatı 810 tl civarında:

Fellow Carter Move Kupa, Vakum Yalıtımlı, Sıçrama Korumalı ve True Taste Seramik Kaplama, Mat Gri, 237 ml https://www.amazon.com.tr/dp/B08DHDNQNN?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_ZJ108Z0699JCFE403SDF
İlaveten 16 oz mat gri 583 liraya geliyormuş.

Amazonda fellow carter move ithalat ihracat depozitosu vs dahil (12 oz 354 ml) 500tlye denk geliyor, başlıkta 247 ml yazıyor ama sanırım yanlış yazılmış, TR fiyatı 810 tl civarında:

Fellow Carter Move Kupa, Vakum Yalıtımlı, Sıçrama Korumalı ve True Taste Seramik Kaplama, Mat Gri, 237 ml https://www.amazon.com.tr/dp/B08DHDNQNN?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_ZJ108Z0699JCFE403SDF
Görselde 12 oz gri gösteriyor sepette de aynı ama küçük resim olarak farklı bir renk gösteriyor ve Cordrot rengi yazıyor , alıcak olanlar ona dikkat etsin gri beklerken başka bir renk gelebilir.
1672937549498.png

Geri