Muhabbet grubundaki 3 saat süren TM vs. CMD tartışmasını hatırladım şimdi
Buldumrica ederim.
zaten blog yazarı da kendi tecrübelerini aktarmış.
comandante de bile aynı demleme türünde herkes aynı clickte öğütmüyor. kimisi 21-22 clickte öğütürken diğeri 24-25 de öğütüyor vs.
click sayısını etkileyen bir sürü faktör var. çekirdek türü, kavrum derecesi vs. ayrıca kişinin zevkleri ve kullanım tecrübesi de etkileyecektir. insanlar kullandıkça ve alıştıkça zamanla demleme yöntemine göre kendi sistemleri oturur.
ayrıca timemore a karşı hala önyargılı olanlar ve yeni kullananlar için referans olsun istedim.
Geçtiğimiz iki hafta boyunca TM Slim S modelini aradım durdum. Üşenmedim tüm satıcılara tek tek sordum var mı stokta diye. 4-5'i cevap verdi ve tamamı da temin edilemiyor dedi. Kısaca sizin dediğiniz gibi ithalat yapamıyorlar sanırım. Çünkü cevap verenlerden biri biraz açıklamış konuyu ve İtalyadan geldiği için şu an temin edilemiyor falan yazmış. Ucuz TM'lerde sanırım titanyum üretilmeyecek salgın bitene kadar.Timemore ile konustugumda Italya'dan bir suredir ithalat yapamadiklarini soylemislerdi. Ustune Corona sureci de eklenince, daha da zor olmustur.
Espresso icin ozel burr tasarimlari vardi ve ana malzemesi de Italyan mali karbon celik. Ustune de titanyum nitrit kaplama atiliyormus. Kaplama Italya'da mi Cin' de mi atiliyor bilemiyorum. (Belki bilmeme de gerek yok)
Satistaki G1S modelinde titanyum kaplama Cin mali karbon celik var ve tasarimi standart burrun aynisi. Demek ki, espresso icin olan burr'u kendileri uretemiyorlar. Onu da uretirlerse, o zaman kopyalama sureci tamamlanmis diyebiliriz. Ne dersin![]()
Buldum.
Hocam bunun tercümesi nedir?Grafikten hiç bir şey anlamadim
Bu iki arastirma zit seyler soyluyor. Hangisine guvenecegiz? Forum icerisinde kendi tecrubesini paylaşan var mi? Gerci kendi fikrim aradaki fiyat farkina oranla comandante![]()
bu daha önce yapılmıştı. ama comandantecilerin tepki göstermesinden endişeliyim.
linç yemeyi göze alarak linki aşağıya bırakıyorum.
10 gr kahvenin 6 farklı değirmende benzer ayarlarda öğütüldükten sonra kruve de 1100μm and 600μm elek plakaları kullanılması sonucu çıkan sonuçlar hesaplanmış.
teste göre en kötüden en iyiye sıralaması yukarıdan aşağıya doğru şekilde ekran görüntüsünü de aşağıya bıraktım.
detayları linke tıklayarak okuyabilirsiniz.
![]()
A Close-Up Look at Hand Grinders
Making the call when buying a new hand grinder can be a tough decision, and for good reason; getting your hands on a coffee grinder that meets your needs is one of the most significant ways to start making more consistently tasty coffee over time. Certain grinders are more affordable, some more...eightouncecoffee.ca
Ekli dosyayı görüntüle 2212