• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Tartım Açılmıyor, Yardım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oguzatli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oguzatli

Barista
İsim
Oğuz
Dün akşam eşim kahve demlemek istemiş ama tartı düğme aç kapa ya da tuşa basa hiç yanıt vermemiş, şarjın bittiğini düşünüp bir kaç saat şarjda bıraktık, ekranda şarj dolu görününce çalıştırmak istedim ama açılmıyor, şarja takınca bip sesi ve şarj dolma işareti var, onun dışında açılmıyor. Yardımcı olabilecek yiğit bir arkadaş var mıdır?

Ekli dosyalar

• 20250522_115844.jpg
    20250522_115844.jpg
    47.9 KB · Görüntüleme: 42
Bana bu iki sefer oldu. Sol ve sağ tuşlara basılı tutarak, biraz bas çek gibi arka arkaya uğraşarak cihazı iki defasında da rastgele yöntemlerle açtım. Denemenizi öneririm. Ama benim de gözümü bu durumun sıklaşma ihtimali korkutuyor.

Hiç açılmaz oldu, şarjı da dolu, şarj da oluyor ama açılmıyor artık. Timemore ile iletişime geçtim, onlar da Leshu Coffee Store ile diyaloğa geçmemi söylediler. Leshu adres verdi tartıyı yollamam için, kontrol edeceklermiş ama yollasam mı bilemedim.

Hiç açılmaz oldu, şarjı da dolu, şarj da oluyor ama açılmıyor artık. Timemore ile iletişime geçtim, onlar da Leshu Coffee Store ile diyaloğa geçmemi söylediler. Leshu adres verdi tartıyı yollamam için, kontrol edeceklermiş ama yollasam mı bilemedim.
Batarya şişmiştir (yeni almadıysanız), batarya değişimiyle sorun çözülür

Geri