• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Timemore chestnut C3 pro için espresso amaçlı plaka

Ürünün Fiyatı
250
İsim
Abdulkadir Çelik
Daha fazla  
İsim
Abdulkadir Çelik
Değirmen
TIMEMORE Chestnut C3 PRO
Merhaba,

Kendim için sipariş vermiştim. Almışken 2 tane olsun birini de isteyen birine aldığım fiyata gönderirim diyerek 2 adet aldım. Kar amacı gütmeden yardımcı olmak istedim. Konya içi elden de teslim edebilirim. Onun dışında gönderici ödemeli kargo yapabilirim.

Şöyle bir bilgi vermiş olayım. Bu aparatla birlikte ben bu ddğirmeni espresso için kullanma amacıma hizmet ettireceğim. 1 numara arasında 3 click atıyor aparatla birlikte. Yani 10 kademe için 30 click gibi bir şey oluyor sanırım saymadım. Almayı düşünecek kişiler için görselini de ekledim. Henüz öğütme yapmadım. İftardan sonra öğütüm sonucunu da paylaşırım.

Ekli dosyalar

• IMG_20250301_112311.jpg
    IMG_20250301_112311.jpg
    70.8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20250301_112223.jpg
    IMG_20250301_112223.jpg
    67.7 KB · Görüntüleme: 60
Hocam memnun musunuz espresso öğütümünden, bende düşünüyorum plakadan almayı

Evet memnunum. Tek click oynaması ile aşırı farklı sonuçlar alıyordum. Şu an 3 Aralık daha eklendi her click için. Oldukça memnunum. Belirtmekte fayda var diye düşünüyorum. Değirmeni artık espresso için kullanıyorum

Teşekkür ediyorum hocam, bende araştırıp sipariş vereyim o halde 7 çok ince oluyor 8 çok kalın arasını bulamadık :)

Ne yazık ki yok. AliExpress üzerinden en uygun olanı alabilirsiniz. 10 gün gibi bir sürede ulaştı benim elime

Geri