• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Timemore C3s (ESP plakalı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xiux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
3400

xiux

Yeni Üye
İsim
ahmet
Daha fazla  
İsim
ahmet
Gelbura üzerinden 18.03.2025'te alındı. 3 ayda yaklaşık 3 kilo kahve öğütüldü. Üzerinde boya dökülmeleri mevcut fotoda görebilirsiniz. Onun dışında performansında ve parçalarında sorun yok. İndirimde R3 aldığım için satıyorum. Ekstra aldığım espresso plakası ve kaymaması için Neouza marka silikon bant üzerinde, orijinal plaka, kutu ve tam kutu içeriğiyle gönderiyorum. Kayseri'de elden teslim diğer illere alıcı ödemeli kargolayabilirim. Fiyat 3400 TL henüz yeni bi değirmen için uygun olduğunu düşünüyorum yine de tekliflere açığım.

sahibinden ilanı

photo_2025-06-21_16-47-35.jpgphoto_2025-06-21_16-47-29.jpgphoto_2025-06-21_16-47-32.jpgphoto_2025-06-21_16-47-37.jpgphoto_2025-06-21_16-47-24.jpg

yine de espresso içmeyi bu değirmenle sevdim açıkçası daha önce espresso içmemiştim makineyi de sütlü içeceklerde kullanırım diye almıştım. şuan R3 ile her elime geçen çekirdeği espressoda deniyorum :D

espresso plakasını nereden almıştınız hocam? iyi sonuç aldınız mı?
Konuya dahil olacağım için kusura bakmayın ama ben de Aliexpressten plaka aldım ve memnunum. Kendi ayarında 6-7 clickte problem yaşıyordum ama plakayı aldıktan sonra 6.3-6.6 kademesi eklenmiş oldu. Bu şekilde espresso için de daha kullanışlı oldu. Cmd mk40ta var elimde. Espresso için timemore kullanıyorum plakadan sonra

Geri