• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Black Mirror Basic PLUS Kararsızlık Problemi

2 tane PRO aldım, ikisinde de aynı sorunu yaşadım. Ücretlerini geri aldım. İlk mesajda belirttiğiniz sorunda aynısı.

Hiçbir şeyin ağırlığının sabit olmadığı bir evrende gibiyim :D

Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm.Bendeki plus modeli ama bu sorunu hiç yasamadim,belli ki arızalı satıcı ile iletişime geçmekte fayda var.Pro modeli ile ilgili nerede denk gelsem kötü konuşuluyor,belirttiğiniz gibi Aliexpress'de birkac satıcı hariç tartıyı bulmak da zor.Yeni model çıkarttılar,akış hızı ekranı bu yeni modelde yer alıyor,şarj kısmı gibi yerleri de silikonla kapatmışlar buradan devam edecekler sanırım.

Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm.Bendeki plus modeli ama bu sorunu hiç yasamadim,belli ki arızalı satıcı ile iletişime geçmekte fayda var.Pro modeli ile ilgili nerede denk gelsem kötü konuşuluyor,belirttiğiniz gibi Aliexpress'de birkac satıcı hariç tartıyı bulmak da zor.Yeni model çıkarttılar,akış hızı ekranı bu yeni modelde yer alıyor,şarj kısmı gibi yerleri de silikonla kapatmışlar buradan devam edecekler sanırım.
gelbura.com'dan aldım whatsapptan video'ları gönderdim dönüş yaparlar muhtemelen. Pro kendis websitelerinde de yok üretimi durdurup kaldırdılar bence piyasadan. Bakalım gelbura ne cevap verecek.

gelbura.com'dan aldım whatsapptan video'ları gönderdim dönüş yaparlar muhtemelen. Pro kendis websitelerinde de yok üretimi durdurup kaldırdılar bence piyasadan. Bakalım gelbura ne cevap verecek.
Garantili ürün seçerek doğru karar vermişsiniz,mağduriyetinizin en yakın zamanda giderileceğini ümit ediyorum,konu ile ilgili herhangi bir gelişmede dönüt sağlarsanız benzer problemi yaşayabilecek arkadaşlar için rehber niteliğinde olur.

Geri