• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Theferruat Akıllı Dijital Kettle

Sadece tanıtım amacıyla post açılmış gibi sanki...

Yüksek ihtimalle fason üretim

Baz almak demeyelim de direk çakmak diyelim 😁
Hehehehe, tasarımı kendilerinin çaldığını düşünmüyorum. Muhtemelen çinli bir üretici üretiyor, ithalat sonrası marka basıyorlardır birçok sözde 'yerli' firmanın yaptığı gibi.

Zaten sektörde 3-4 firma var orijinal ürün çıkaran. Geri kalan tüm fason üreticiler ar-ge maliyetinden kurtulup replika ürün satıyorlar. Tabii deneyimde asıl ürünleri piyasaya süren firmaların ürünleri gibi olmuyor.

Hehehehe, tasarımı kendilerinin çaldığını düşünmüyorum. Muhtemelen çinli bir üretici üretiyor, ithalat sonrası marka basıyorlardır birçok sözde 'yerli' firmanın yaptığı gibi.

Zaten sektörde 3-4 firma var orijinal ürün çıkaran. Geri kalan tüm fason üreticiler ar-ge maliyetinden kurtulup replika ürün satıyorlar. Tabii deneyimde asıl ürünleri piyasaya süren firmaların ürünleri gibi olmuyor.
Bana uymayan tarafı konu açıp gidiyorlar. Diğer konu da aynı, yem atıp gidiyorlar. Bi cevap yok malesef. Forumun bu şekilde kullanılmasına sinir oluyorum sadece.

Evet aynı ürün, sadece brewista'nın artisan modeli gibi makyajlamışlar. Muhtemelen alibaba gibi satıcılardan çok daha ucuza toplu alıyorlardır. Eğer böyleyse kar marjı çok yüksek, ulaşılabilir fiyat koymalılar çünkü yakın fiyatlara daha iyi ürün bulunabilir. En basitinden konchero'nun ucuz olan modeli 400tl daha ucuz ve arkasında çok daha iyi bir hizmet var.

Bana uymayan tarafı konu açıp gidiyorlar. Diğer konu da aynı, yem atıp gidiyorlar. Bi cevap yok malesef. Forumun bu şekilde kullanılmasına sinir oluyorum sadece.
Haklısınız, ben ilk defa böyle bir paylaşım gördüm. Forumda da yeniyim. Suistimal ediyorlar belli ancak yapılacak bir şey yok. Son kullanıcı olarak böyle firmalardan alışveriş yapmamak bizim elimizde.

Evet aynı ürün, sadece brewista'nın artisan modeli gibi makyajlamışlar. Muhtemelen alibaba gibi satıcılardan çok daha ucuza toplu alıyorlardır. Eğer böyleyse kar marjı çok yüksek, ulaşılabilir fiyat koymalılar çünkü yakın fiyatlara daha iyi ürün bulunabilir. En basitinden konchero'nun ucuz olan modeli 400tl daha ucuz ve arkasında çok daha iyi bir hizmet var.
Merhaba!

3. nesil kahve ekipmanlarımızı sizlerle buluşturmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Türk bir marka olan Theferruat ekibi olarak, yüksek kalite demleme ekipmanlarını sizlerle ulaşılabilir fiyatlara buluşturmayı misyon edindik.
Samimiyetten uzak reklamlar, misyon gibi misyon.

Firmanın taktik belli BAM BAM BAM 🤣🤣

@Theferruat bu kettle ın özellikleri nedir? Sitenizde fiyat hariç bilgi bulunmuyor.
Merhaba,

Ürünümüz çok yeni olduğundan bilgileri yükleyememiştik, artık erişebilirsiniz.

• Strix teknolojisi ile ile üretilen 1000-1200 Watt güç
  • 40 dereceden 95 dereceye ayarlanabilir hassas sıcaklık ayarı ve sıcaklığı sabit tutma
  • Teflon kaplaması sayesinde ısı kaybını en aza indirir
  • Patentli kaz boynu sayesinde dengeli ve son damlaya kadar kullanabilme
  • Kaynatma tuşu ile tek tuşa basarak 24 saate kadar kaynatma özelliği
  • Fahrenhayt ve santigrat arasında dilediğinizce geçiş
  • Fiş prizden çekilene dek verilen talimatlar hafızada kalır
  • Su bitince otomatik kapama özelliği

Ürünümüzün 2 yıl garantisi ve iadesi mevcuttur. İndirimler ise yakın tarihte bildirilecektir.

Herkese bol kahveli günler dileriz!

Merhabalar arkadaşların yorumlarına katılıyorum. Alideki ürünün hemen hemen aynısı.

Hc147c55f90284a4185a559078ecc223b1.jpegWhatsApp Image 2021-05-06 at 17.15.01.jpeg

Aşağıdaki alideki ürün detaylarını görebilirsiniz.
Specification:

Item Type: Electric Gooseneck Kettle
Material: Stainless Steel + ABS + Acrylic
Color: Black
Base Size: Approx. 23x19x5cm / 9.1x7.5x2.0in
Kettle Size: Approx. 30x20x14cm / 11.8x7.9x5.5in
Power Cord Total Length: Approx. 1m/3.3ft
Weight: Approx.1992g/70.3oz
Voltage: AC220-240V
Power: 1000W-1200W
Frequency: 50/60Hz
Capacity: 1L

How to Use:
1. Power switch: Press once to enter the standby state. At this time, there is a button on the screen to indicate the actual temperature. Press the close key again.
2. Time setting: In the power-on state, press the time setting key, the default working time is 2 hours, press the "+" key to extend the time, press the "-" key to shorten the time, the time range (0-24 hours).
3. Temperature setting: In the power-on state, the default maximum stop temperature is 95°C. Press the temperature key once, the temperature will increase by 5℃; press the "+" key to increase the temperature, press the "-" key to decrease the temperature, long press can speed up the set temperature range (temperature range: 40-95℃) when heating to the specified temperature Stop heating and prompt.
4. Boil button: After flashing for three seconds, heat and boil the water to (100°C), then stop heating and make a sound prompt.
5. Temperature unit conversion: the default ℃ can be converted to ℉.
6. The key to heat preservation: the default heat preservation is 50℃.
When the heat preservation function is turned on, the green light is on;
When the machine heats up the water, the red light flashes.
When the electric kettle is removed from the power base, the red LED light and the green indicator light are off, and the display interface displays "0000"

Kendi markaları için fason yaptırmaları ve satmalarında hiç bir sıkıntı yok tabi ki. Hepimiz aliden alışveriş yapıyoruz. Aslında çin fiyatlarına yakın şekilde satılan ithal kalemleri türkiyeye düzenli getiren bir yer olması iyi de olur.

Sadece keşke özel tasarlandı demeselerdi. Bir de ben firmayı tanımıyorum o yüzden 20 yılı aşkın küresel kahve tecrübesine bişey diyemiyorum.

"Theferruat kaliteden ödün vermezken ulaşılabilir olan demleme ekipmanlarını sizlerle buluşturmak için kuruldu. Amacımız insanların kahveyi öğrenmesini sağlarken evlerdeki demleme sürecinin kalitesini arttırırken bunu daha kolay ve eğlenceli bir hale getirmektir. Evinizdeki demleme deneyimini geliştirmek ve sizin kahve deneyiminizi renklendirmek adına Theferruat ürünleri özel olarak tasarlanmıştır. Theferruat ailesinin bir parçası olmak temin ederiz ki sizi kahve dünyasında eğlenceli bir yolculuğa çıkartacak. Theferruat ailesi 20 yılı aşkın küresel kahve tecrübesini kahve aşkı ile harmanlamıştır. Modern ve yenilikçi ürünleri ulaşılabilir kılmak Theferruat ailesi olarak en büyük amacımızdır."

Satılan tartı https://www.theferruat.com/beyaz-tarti-bilgi
Alideki tartı

Satılan değirmen https://www.theferruat.com/eldegirmeni-bilgi
Alideki değirmen

Son düzenleme:
Bu kettle'dan alıp da hali hazırda kullanan var mı?

Geri