• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

The Roast Room Coffee ''%25 İndirim''

Herkese selamlar,

Umarız herkesin keyfi yerindedir. Değilse de yerine getirecek 2 güzel haber ile geldik : )

1 İNDİRİM 💣
1 YENİ KAHVE 🫐

The Roast Room olarak forum arkadaşlarımıza özel kısa süreli güzel bir indirim kampanyası yapmaya karar verdik. Umarız faydalı olur : )

İndirim Oranı: %25
İndirim Kodu: TRR25
İndirim sadece kahvelerde geçerlidir.
İndirim kodu her hesapta tek kullanımlıktır. ( Farklı mail ile yine alım yapabilirsiniz )
İndirim kodundan faydalanabilmeniz için, sepetinizde en az 2 kahve olmalıdır. ( Maliyetlere göre maksimum indirimi yapabilmek için bunu eklememiz gerekti 🙏)
İndirim kodu şu an aktiftir.
İndirim kodunun son geçerlilik tarihi: 21.08.2026 / 23:59
Siparişler Aras Kargo ile gönderilmektedir. Kargoya teslim edilen siparişler için SMS Aras Kargo tarafından iletilmektedir.
Soru ve tavsiyelerinizi forum üzerinden mesaj olarak iletmeniz size daha sağlıklı yardımcı olmamızı sağlayacaktır.
Gönderimler hafta içi yapılacaktır.
Degassing için tüm kahvelerde en az 7 gün öneriyoruz.
Tüm paketler tabikide valfli : )
Siparişlerde özel isteklere yardımcı olamayacağımızı şimdiden belirtmek isteriz.

Gelelim yeni, bomba gibi kahveye : )

Colombia Wild Berry
Çiftlik: Ambera Specialty
İşlem: Co-Fermentasyon Blueberry
Tür: Pink Bourbon
Rakım: 1400-1700 Masl
Tadım Notları: Yaban Mersini, Orman Meyveleri, Yeşil Elma
Hasat: 2026
Kavurma Profili: Filtre
Skor: 86,25 puan

Pazara gittiniz, tezgahta taş gibi bir yığın yaban mersini gördünüz, kilosu kaça dediniz ve bir tane attınız ağzınıza... Kilosu 1000TL olan yaban mersini ile evinize dönmenize neden olan o büyüleyici tat işte bu kahvede bire bir var : )
Kuru kokuda yoğun şekilde yaban mersinini alıyorsunuz. Islak kokuda direk yaban mersini iştahınızı kabartıyor. Tadımda, damakta sulu sulu bir his uyandırıyor. Biraz tatlı, hafif ekşi, hafif mayhoş katman katman yaban mersini vuruyor.
Orman meyveleri genel bir tabir olarak künyeye eklenmiş ancak o zengin lezzeti tamamlayan yapı orman meyvelerinden geliyor. Özellikle ahududu kesinlikle tek başına eklenmesi gerekirdi. Yeşil elmanın asiditesi tüm fincanda eşlik ediyor.
Espresso kavurmayız ama filtre kavrumdan deneriz diye düşünüyoruz : ) Deneyiniz...

Şimdilik havadisler bu şekilde, güzel Kenya arıyoruz. Bulursak haber vereceğiz.

Sevgiler, iyi hafta sonları...
The Roast Room Ekibi

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2026-08-14 21.04.59.png
    Ekran Resmi 2026-08-14 21.04.59.png
    190.8 KB · Görüntüleme: 38
Herkese selamlar,

Umarız herkesin keyfi yerindedir. Değilse de yerine getirecek 2 güzel haber ile geldik : )

1 İNDİRİM 💣
1 YENİ KAHVE 🫐

The Roast Room olarak forum arkadaşlarımıza özel kısa süreli güzel bir indirim kampanyası yapmaya karar verdik. Umarız faydalı olur : )

İndirim Oranı: %25
İndirim Kodu: TRR25
İndirim sadece kahvelerde geçerlidir.
İndirim kodu her hesapta tek kullanımlıktır. ( Farklı mail ile yine alım yapabilirsiniz )
İndirim kodundan faydalanabilmeniz için, sepetinizde en az 2 kahve olmalıdır. ( Maliyetlere göre maksimum indirimi yapabilmek için bunu eklememiz gerekti 🙏)
İndirim kodu şu an aktiftir.
İndirim kodunun son geçerlilik tarihi: 21.08.2026 / 23:59
Siparişler Aras Kargo ile gönderilmektedir. Kargoya teslim edilen siparişler için SMS Aras Kargo tarafından iletilmektedir.
Soru ve tavsiyelerinizi forum üzerinden mesaj olarak iletmeniz size daha sağlıklı yardımcı olmamızı sağlayacaktır.
Gönderimler hafta içi yapılacaktır.
Degassing için tüm kahvelerde en az 7 gün öneriyoruz.
Tüm paketler tabikide valfli : )
Siparişlerde özel isteklere yardımcı olamayacağımızı şimdiden belirtmek isteriz.

Gelelim yeni, bomba gibi kahveye : )

Colombia Wild Berry
Çiftlik: Ambera Specialty
İşlem: Co-Fermentasyon Blueberry
Tür: Pink Bourbon
Rakım: 1400-1700 Masl
Tadım Notları: Yaban Mersini, Orman Meyveleri, Yeşil Elma
Hasat: 2026
Kavurma Profili: Filtre
Skor: 86,25 puan

Pazara gittiniz, tezgahta taş gibi bir yığın yaban mersini gördünüz, kilosu kaça dediniz ve bir tane attınız ağzınıza... Kilosu 1000TL olan yaban mersini ile evinize dönmenize neden olan o büyüleyici tat işte bu kahvede bire bir var : )
Kuru kokuda yoğun şekilde yaban mersinini alıyorsunuz. Islak kokuda direk yaban mersini iştahınızı kabartıyor. Tadımda, damakta sulu sulu bir his uyandırıyor. Biraz tatlı, hafif ekşi, hafif mayhoş katman katman yaban mersini vuruyor.
Orman meyveleri genel bir tabir olarak künyeye eklenmiş ancak o zengin lezzeti tamamlayan yapı orman meyvelerinden geliyor. Özellikle ahududu kesinlikle tek başına eklenmesi gerekirdi. Yeşil elmanın asiditesi tüm fincanda eşlik ediyor.
Espresso kavurmayız ama filtre kavrumdan deneriz diye düşünüyoruz : ) Deneyiniz...

Şimdilik havadisler bu şekilde, güzel Kenya arıyoruz. Bulursak haber vereceğiz.

Sevgiler, iyi hafta sonları...
The Roast Room Ekibi
Nasıl sevmeyecennnn😁 İndirim harika kahveler harika siparişi öne çekiyorum sanırım hemen☕😁

Ah bee kaçmaz ki bu. Ama ev gırtlak dolu kahve. Hanımda dondurucuyu boşalt diyor. 🫣

Benim için de çok iyi bir denk gelişi ve tanışma fırsatı oldu. Siparişi biraz evvel geçtim, teşekkürler.

selamlar @TheRoastRoom, yukarda bahsettiğiniz wild berry dışında en funky çekirdeğiniz hangisidir acaba? damağı vuran bir sepet yapasım var :)
Selamlar : )
En Funky seçeneklerimiz içinde Wild Berry’de var. Ancak Endonezya Pagi Nampak, Colombia Santa Lucia ve Colombia Santa Maria yine en Funkyler arasında : ) Spesifik aradığınız bir tat - aroma var mı ? Daha nokta atışı yardımcı olabiliriz.

Selamlar : )
En Funky seçeneklerimiz içinde Wild Berry’de var. Ancak Endonezya Pagi Nampak, Colombia Santa Lucia ve Colombia Santa Maria yine en Funkyler arasında : ) Spesifik aradığınız bir tat - aroma var mı ? Daha nokta atışı yardımcı olabiliriz.
Teşekkürler cevap için. Genelde şeftali, hindistan cevizi başta olmak üzere kırmızı meyve odaklı çekirdekler tercih ediyorum funky bir şeyler istediğimde.

Teşekkürler cevap için. Genelde şeftali, hindistan cevizi başta olmak üzere kırmızı meyve odaklı çekirdekler tercih ediyorum funky bir şeyler istediğimde.
Rica ederiz : ) Colombia Santa Maria ve Endonezya Pagi Nampak sizin damak zevkinize hitap edebilir. Belki Ethiopia Lalesa şaşırtıcı bir seçenek olarak ekleyebilirsiniz. Funky değil ama çok yakın : )

Wild Berry çok beğendim. Stoklanabilir.
Paketleme ve sunum da çok başarılı. Abartılı paketleme olmadan nasıl üst segmente geçilir örneği olmuş.
Bilmediğim için soruyorum. Lalesa çekirdekleri dark-medium kavrulmuş. doğrusu bu şekilde midir?
Teşekkürler...

İl dışına çıkacağım için kargocuyu “hareketlerden” yakalayıp paketimi teslim aldım, paketleme çok başarılı, bir paketi de yanıma aldım. Diğerlerini 2-3 gün sonra dönünce denemeye başlarız @selamet :
IMG_3948.jpeg

Firma beni hiç üzmediği için ufak bir sipariş daha geçtim.

Klasik İtalyan tarzı robustalı espresso isteyenler için Dark Room Blend tavsiye ederim.

Wild Berry çok beğendim. Stoklanabilir.
Paketleme ve sunum da çok başarılı. Abartılı paketleme olmadan nasıl üst segmente geçilir örneği olmuş.
Bilmediğim için soruyorum. Lalesa çekirdekleri dark-medium kavrulmuş. doğrusu bu şekilde midir?
Teşekkürler...
Selamlar,
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Tasarım konusunda olabildiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Sağolun : )
Lalesa Medium filtre profilimizde kavuruyoruz. Light kavurmaları pek tercih etmiyoruz. Dark için ise tek bir ürünümüz var.
Rica ederiz. Sevgiler

İl dışına çıkacağım için kargocuyu “hareketlerden” yakalayıp paketimi teslim aldım, paketleme çok başarılı, bir paketi de yanıma aldım. Diğerlerini 2-3 gün sonra dönünce denemeye başlarız @selamet :
Ekli dosyayı görüntüle 44488
İyiki yakalamışsınız : )
İlginiz ve geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Tadım sonrası yorumlarınızı bekleriz : )
Sevgiler

Geri