• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Temmuz 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Kocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Merhaba arkadaşlar.

Temmuz ayı anketimiz sonuçlanmıştır. Kazananımız @S.Yavuz . Tebrik ederiz.

%25 indirim;
View hidden content is available for registered users!

%10 indirim;
View hidden content is available for registered users!

Merhaba Kahve Kulübü!

Temmuz 2026 toplu alımında Sezy Coffee’yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Kampanya detayları:
Bundan önceki üç toplu alımımızda da olduğu üzere tüm 250 gramlık kahvelerimizde %25 indirim sizleri bekliyor. Ayrıca bu toplu alıma özel olarak 1000 gram, 4x250 gram ve deneme setleri seçeneklerinde de %10 indirim sunabiliyoruz. Ancak tüm indirim varyasyonları yazılımsal olarak tek kupon altında toplayamadık. Bu nedenle alışverişinizde bu iki kupondan birini tercih etmeniz gerekiyor. İndirim kuponlarının geçerli olması ve ücretsiz kargo için gereken asgari alışveriş tutarı 1.000 TL’dir.

İndirim başlangıç tarihi : 01 Temmuz 2026
İndirim bitiş tarihi: 31 Temmuz 2026

Kargo Süreci : Toplu alım sürecindeki siparişleriniz Yurtiçi Kargo ve Aras Kargo ile gönderilecektir. Yurtiçi Kargo, Aras Kargo’ya kıyasla biraz daha hızlı servis sunabilmektedir ancak Yurtiçi kargo seçiminde maalesef 100 TL kargo ücret farkı oluşmaktadır. Kargo firması seçiminizde siparişinizin aciliyetine göre bu durumu göz önünde bulundurmanızı rica ederiz. Kargo takip numaraları ilgili kargo şirketi tarafından size SMS olarak gönderilecektir.

Daha önceki toplu alımlarda oluşan sipariş yoğunluğunu göz önüne aldığımızda kargolama süresi için ortalama 3 iş günü gibi bir süre öngörüyoruz. Normal işleyişteki aynı gün kargo uygulamamız maalesef toplu alımlarda uygulanabilir olmuyor.

Buna ek olarak 06-12 Temmuz haftası Ankara’da yapılacak olan NATO zirvesi nedeniyle ürünlerin hazırlanması ve kargolanması konusunda öngöremediğimiz gecikmeler yaşanabilir. Pek çok yol ve hatta kreşler, yaz okulları vb yerler kapalı olacak. Bu nedenle tam personelli ve tam zamanlı çalışma konusunda sıkıntılar yaşayabiliriz. Bu konudaki anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ederiz.

Reçeteler, degassing süreleri vb detaylar sitemizdeki ürün sayfalarında yer almaktadır. Vermiş olduğumuz reçeteler bizim referans reçetelerimizdir ancak gövde/asidite tercihiniz ve damak tadınıza göre ideal reçeteler farklılık gösterebilir.

Mevcut seçkimize ek olarak önümüzdeki hafta sonunda kadar sitemize eklemeyi planladığımız 4 yeni kahvemiz daha bulunmaktadır. Bunlarla ilgili olarak da sizleri en kısa sürede bilgilendireceğiz.

Düşük asidite ve klasik yoğun gövdeli espresso severlere Espresso Kahveler bölümümüzden seçim yapmalarını öneririz. Bu bölümde 3 blend, 6 single origin ve 1 adet de decaf espresso seçeneği yer almaktadır.

Hep birlikte güzel bir Temmuz ayı geçireceğimizi umuyor ve bize göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Siparişi oluşturdum. Emeği geçenlere teşekkürler. @S.Yavuz kolay gelsin.

Sezy her zamanki gibi fiyat performans konusunda yol gösterici bir rol izliyor. Zaten kahve alacağım zaman değerlendirirken 250 gr fiyatını sezy ölçeğiyle değerlendirmek kolayıma geliyordu. 1000 tl minimum fiyatı açıklamada görünce eh olsun yine iki paket alıp çıkamayacağım heralde vaziyet bunu gerektiriyor dedim ancak kodu girdiğimde bedava kargo sınırı 780 lira olduğunu fark edince şaşırdım beklemiyordum. Daha fazla lafı uzatmadan umarım mesaj yerine gidiyordur demek isterim.

İndirimden önce birlikte deneyelim adı altında yeni eklenen el salvador finca gabriela ve etiyopya sidamo bergano deneme şansım oldu. Beklentimi oldukça karşıladılar el salvadorda tadım notalarına kuru meyve ve bitter çikolata da yazardım ben olsam. Keyifli fincanlar dilerim.

Hem filtre hem de espressoya gidecek kahve öneriniz var mı ? @S.Yavuz

Decaf Colombia, Decaf Meksika, Colombia Santa Helena ve El Salvodor Gabriela ile alıma katıldım.
Ayrı ayrı olmak üzere seçkinizdeki en şarapsı, ağdalı çekirdek,
En baharatlı çekirdek,
En funky çekirdek hangileridir. Onlarında deneyimlemek isterim.

Hem filtre hem de espressoya gidecek kahve öneriniz var mı ? @S.Yavuz
Selamlar. Hem filtre hem espresso dediğiniz zaman konu epey çetrefilli bir hale geliyor.

Kendi damak tadımdan yola çıkarsam ben klasik espresso seviyorum. Haliyle de canım espresso istediğinde Yang Espresso Blend ilk tercihim oluyordu. El Salvador espresso ve Brazil Yellow Bourdon espresso da beni epey mutlu ediyordu. Son zamanlarda da robustalı blend talebi çok arttığı için 9 Bar Espresso Blend'i ekledim. Doğruyu söylemek gerekirse beni düşündüğümden çok daha mutlu etti. Epey hoşuma gidiyor.

Filtrede ise yine daha klasik tatlara yatkınım. Özellikle sabahları meyvemsi tatlar ya da funky çekirdekler bana hiç uymuyor. O yüzden yine Brazil Yellow Bourbon ya da Cuba Serrano tercih ediyorum. Uyanmam lazım modundaysam High Octane Filter Blend seçiyorum. Benzer damak tadı olanlar için her ikisine de gidecek kahveler dersek Cuba Serrano, Costa Rica Tarrazu, Yang serisi, 9 Bar Espresso Blend, Brazil Yellow Bourbon güzel seçenekler olur.

Daha meyvemsi, asiditesi daha yüksek ya da daha funky çekirdekler içinden her ikisine de ne gider derseniz bence El Salvador Finca Gabriela ve Colombia Santa Helena olabilir. Yenilerden Ethiopia Magarissa olabilir. Daha satışa açılmayanlar içinde de bu şekilde bir Rwanda ve bir de Honduras olacak. Daha da olacak ama onlarda henüz profilleme aşamasındayım.

Son olarak da şunu belirtmem lazım. Bunlar benim damak tadıma göre yapabileceğim öneriler ancak benim bundan hayatta espresso olmaz dediğim pek çok çekirdek için harika espressolar alıyoruz şeklinde çok geri bildirim aldık. Genel olarak benim kavurma profillerimde çekirdekler kolay çözünüyor. Degassing sürelerine dikkat ettikten ve meyvemsi ya da çiçeksi espressolar sevdikten sonra hemen hemen tüm çekirdekleri espresso için de kullanabilirsiniz. Ancak yine de şunu unutmamak gerekiyor. Bu tarz çekirdeklerden iyi espresso çıktısı almak için bence ortalama üstü bir ekipman seti ve biraz da tecrübe gerekiyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sezy her zamanki gibi fiyat performans konusunda yol gösterici bir rol izliyor. Zaten kahve alacağım zaman değerlendirirken 250 gr fiyatını sezy ölçeğiyle değerlendirmek kolayıma geliyordu. 1000 tl minimum fiyatı açıklamada görünce eh olsun yine iki paket alıp çıkamayacağım heralde vaziyet bunu gerektiriyor dedim ancak kodu girdiğimde bedava kargo sınırı 780 lira olduğunu fark edince şaşırdım beklemiyordum. Daha fazla lafı uzatmadan umarım mesaj yerine gidiyordur demek isterim.

İndirimden önce birlikte deneyelim adı altında yeni eklenen el salvador finca gabriela ve etiyopya sidamo bergano deneme şansım oldu. Beklentimi oldukça karşıladılar el salvadorda tadım notalarına kuru meyve ve bitter çikolata da yazardım ben olsam. Keyifli fincanlar dilerim.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

El salvador gabriela ve colombia santa helena arasından hangisini önerirsiniz?

Epeyce benzer çekirdekler. Santa Helena biraz daha şarabımsı, Finca Gabriela ise daha funky bir çekirdek ama hem kavurma profilleri hem çekirdek karakteristikleri birbirine yakın. Benim damak tadıma göre Gabriela sanki bir tık önde gibi.

Decaf Colombia, Decaf Meksika, Colombia Santa Helena ve El Salvodor Gabriela ile alıma katıldım.
Ayrı ayrı olmak üzere seçkinizdeki en şarapsı, ağdalı çekirdek,
En baharatlı çekirdek,
En funky çekirdek hangileridir. Onlarında deneyimlemek isterim.

Şarapsı (kırmızı) için şu anda Santa Helena'yı önerebilirim ancak yeni eklenecek çekirdeklerde beyaz şarap için de bir önerim olacak gibi görünüyor.
Baharatlı için Sumatra Gayo Organic olabilir. Hafif isli de olsun derseniz Cuba Serrano olabilir. Funky için şu anda Finca Gabriela olabilir ve yeni eklenecek çekirdekler içinde de fincanda epey patlıyor diyebileceğim iki farklı kahve mevcut.

selamlar, yeni eklenecek kahvelerin işleme yöntemi ne olacak? natural, yıkanmış, anaerobik? teşekkürler

Seçkisi güncel Sezy = 👑

Yeni Etiyopyaları aldım direkt, demlemesini bilene soğuk demlemede de iyi gider bunlar. Hem soğuk hem sıcak reçetelerimi yazarım alım bitmeden. Yeni kahveleri de dört gözle bekliyorum. Herkese keyifli bir ay dilerim.

Geri