• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Temmuz 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu ay kim seçilsin?

• Sezy

• Whole Bean

• Pangea

• Meet Lab

• Kernel

• Vitus

• Hound

• Parsa

• Clean Cup

• Lot

The results of this poll are hidden until the poll closes on 25 Haz 2026.

Parsa veya meetlab gibi şişirilmiş fiyatta kahve içeçek kadar param olmadığı için, vitus’un kahvelerinin de hasat yılının 2022 ortalaması olduğu için, hiç denemediğizden şans vermek adına whole bean diyorum 🫱🏻‍🫲🏼

Meetlab seçkisi çok az geldi yine gözüme o yüzden Lot

Bu ay Sezy dedim. Birkaç aydır talep var gibi geliyor yorumlarda gözüme çarpıyor sürekli.

Parsa hiç üzmedi

Türkiye'de kavurucular web sitelerine, tüketiciye bilgi vermeye zaten özen göstermiyor ancak bu ayki seçenekleri incelediğimde Hound ve Parsa'nın web siteleri bu konuda ayrı seviyeymiş. Neredeyse kahvenin ismini bile yazmaya üşeneceklermiş. Kronotrop bile kahvelerin altına birkaç cümle yazmaya başladı. 100 gramı 850 liralık (250 gramı 45 dolara denk geliyor) kahvenin altına bile birkaç paragraf yazmaktan erinmek hangi seviye bilemedim.

Geri