Daha önce birden fazla kez seçilmiş kavurucuları listeden çıkarmak bu fikrin hayata geçmesi adına faydalı olacaktır.Seçilmemiş firmalarımız çok arkadaşlar. Biraz daha farklı kahveler ve kavurucular denemek adına benim önerim seçilmeyenleri seçmek.
Farklı kavurucuları da deneyimlemek istiyorum ama daha önce seçilmiş firmalar seçilmeye devam ediyor. İnsanlar adeta sevdikleri kavuruculardan indirimli kahve içme etkinliğine çevirmiş durumda mevzuyu. Benim tavsiyem en azından iki ayda bir hiç seçilmemiş firmaların oylamaya sunulmasıdır.Seçilmemiş firmalarımız çok arkadaşlar. Biraz daha farklı kahveler ve kavurucular denemek adına benim önerim seçilmeyenleri seçmek.
Bu tüm İzmir için geçerli değil, Nutz mesela ne zaman ankete düşse seçilir. Bunun nedeni bence kavurucuların forumda ne kadar aktif olduğu ve kullanıcılara üstten bakmayarak ne kadar samimi iletişim kurduğu ile alakalı.İzmir kavurucuları Türk siyasetini biraz analiz etmeliler bence.
İzmir'e giden oylar her seçim bölünüyor ve ben henüz bir İzmir firmasının anket kazandığını görmedim. Misal Vitus ve Lot kendi aralarında bi "lezzet ittifakı" fln kurmuş olsalar şimdiye 2 kez kazanmışlardı. Ya da her seçim biri diğerinin lehine seçimden çekilse, ya da Süleyman Rıfat bey bir seçim öncesi çıkıp şöyle bir şiir okusa fln ne bileyim.