• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Temmuz 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Pink Champagne de bitmiş :( yeni deneme seti gelecek mi?

geçen hafta cuma günü 2254 no ile sipariş vermiştim acaba bugün kargoya verildi mi teşekkür ederim

#2338 sipariş numarası ile toplu alıma katıldım. Bir tane premium kahve alabildim ancak. Costa Rica premium da almak istiyordum ama yetişemedik. Sağlık olsun. Emeği geçenlere teşekkürler.

Merhaba profil tercihleriniz varsa önerilerde bulunabilirim :)
Sizi şaşırtan ve kavrumu problemli olmayan çekirdekler olabilir. Espresso için yükksek gövde tropikal veya temiz tadım notları olan çekirdekleri daha çok tercih ediyorum

Sonuçları bekliyorum. :)

Selamlar, Japanese için şöyle bişey denemiştim switchte.

20 gr kahve ince öğütülmüş, cmd red 30-32 click,
Server alabildiğine buz, 90 derece su toplam 210 gr
Toplam demleme süresi 3:30
Kahveyi drippera yerleştirirken tabanı çukurlaştırıyoruz.
Önce dripperı iyice ısıtıyoruz (sadece dripperı), buzu servera yerleştirdikten sonra dripper açık bir şekilde 60 gr su ile 45 saniye ön demleme yapıyoruz. Bitince dripperı sallayabilir yada bir karıştırıcı yardımıyla karıştırabilirsiniz. Arkasından bir 50 gr daha su ekliyoruz. Döküşler sırasında çok acele etmeyin. Bu döküşten sonra dripperı kapalı duruma getiriyoruz ve 100 gr su daha ekliyoruz. Toplam demleme süresi 2:40'a gelince açıyoruz.

Ben bu reçete ile keyif almıştım ancak ben klasik demleme yapıpı büyük kütleli buzlar ile soğutarak içme taraftarıyım daha çok :)
Şimdi demleme fırsatım oldu, başta meyve kompostosu, damakta da çilekli soda tadı kalıyor buram buram. Elinize sağlık kahve de tarif de çok mutlu etti 🙂

Yellow fruits nectarın ambalajını açınca haylayf kokusu odayı sardı. Geçen sene Coffee department teki finca milan gibi aynı. Çok hoş 😍

Kesinlikle doğru benzetme. Aynen katılıyorum. Özellikle demleme öncesi çekirdeğin kokusu neredeyse aynı.

Demleme sonrası Finca Milan biraz daha Ananas tarafına gidip ben infüzeyim diye bas bas bağırırken, Yellow Fruits bir miktar daha kahveliğini koruyan bir yapıda kalıyor bence.

Coconut Lemonade'i kaçırdım diye üzülenler Nectar alabilirler. Nectar'ın içinde CL geni var. Yani tadım notu yazacak olsam birkaç şeyle beraber Coconut Lemonade de yazabilirdim.

Nectarın tadım notlarını yazarken, Coconut Lemonade diye eklemeyi çok istedim 😁 Şimdi bakınca keşke öyle yapsaydım diyorum 🤔
çok net hissediliyor her türlü yazılır. Limonumsuluk hiç yok çok tatlı kahve. Kayısı Reçeli - Şeftali - Coconut

Son düzenleme:
Ikinci siparisimi de verdim. Ilk siparisten en begendiklerim ile yeni bir kac kahve daha aldim. Bu arada vitus kahvenin logosu cok hosuma gitti.

Geri