vitusgökçen
Barista
Merhaba Nektar dışında hepsinin sonuna gelmek üzereyiz@vitusgökçen premium kahvelerin stok durumu nedir acaba?
Merhaba Nektar dışında hepsinin sonuna gelmek üzereyiz@vitusgökçen premium kahvelerin stok durumu nedir acaba?
Selamlar, deneme setlerini yarın sitede satışa sunmuş olacağız.Pink Champagne de bitmişyeni deneme seti gelecek mi?
Merhaba, siparişiniz hazır bugün kargo mesajı gelmiş olur sizegeçen hafta cuma günü 2254 no ile sipariş vermiştim acaba bugün kargoya verildi mi teşekkür ederim
Sizi şaşırtan ve kavrumu problemli olmayan çekirdekler olabilir. Espresso için yükksek gövde tropikal veya temiz tadım notları olan çekirdekleri daha çok tercih ediyorumMerhaba profil tercihleriniz varsa önerilerde bulunabilirim![]()
Şimdi demleme fırsatım oldu, başta meyve kompostosu, damakta da çilekli soda tadı kalıyor buram buram. Elinize sağlık kahve de tarif de çok mutlu ettiSonuçları bekliyorum.
Selamlar, Japanese için şöyle bişey denemiştim switchte.
20 gr kahve ince öğütülmüş, cmd red 30-32 click,
Server alabildiğine buz, 90 derece su toplam 210 gr
Toplam demleme süresi 3:30
Kahveyi drippera yerleştirirken tabanı çukurlaştırıyoruz.
Önce dripperı iyice ısıtıyoruz (sadece dripperı), buzu servera yerleştirdikten sonra dripper açık bir şekilde 60 gr su ile 45 saniye ön demleme yapıyoruz. Bitince dripperı sallayabilir yada bir karıştırıcı yardımıyla karıştırabilirsiniz. Arkasından bir 50 gr daha su ekliyoruz. Döküşler sırasında çok acele etmeyin. Bu döküşten sonra dripperı kapalı duruma getiriyoruz ve 100 gr su daha ekliyoruz. Toplam demleme süresi 2:40'a gelince açıyoruz.
Ben bu reçete ile keyif almıştım ancak ben klasik demleme yapıpı büyük kütleli buzlar ile soğutarak içme taraftarıyım daha çok![]()
Espresso için Dukamo, Odako ve Bombe Ayla Premiumu önerebilirim bu tanıma göre. Özellikle Dukamo tam karşılığı olacaktır diye düşünüyorumSizi şaşırtan ve kavrumu problemli olmayan çekirdekler olabilir. Espresso için yükksek gövde tropikal veya temiz tadım notları olan çekirdekleri daha çok tercih ediyorum
Merhaba, 8-10 gün arası yeterli olacaktır.Bombe aylada degassing icin ne kadar beklenmeli
Yellow fruits nectarın ambalajını açınca haylayf kokusu odayı sardı. Geçen sene Coffee department teki finca milan gibi aynı. Çok hoş![]()
Nectarın tadım notlarını yazarken, Coconut Lemonade diye eklemeyi çok istedimCoconut Lemonade'i kaçırdım diye üzülenler Nectar alabilirler. Nectar'ın içinde CL geni var. Yani tadım notu yazacak olsam birkaç şeyle beraber Coconut Lemonade de yazabilirdim.
çok net hissediliyor her türlü yazılır. Limonumsuluk hiç yok çok tatlı kahve. Kayısı Reçeli - Şeftali - CoconutNectarın tadım notlarını yazarken, Coconut Lemonade diye eklemeyi çok istedimŞimdi bakınca keşke öyle yapsaydım diyorum
![]()