• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Telefon İçin Kahve Demleme Programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur.v60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur.v60

Barista
İsim
Om8842005
Daha fazla  
İsim
Om8842005
Foruma benimde bir katkım olsun istedim. Filtru isimli bir apk mevcut telefonlar için kahve demlemeye yeni başladığım da kullanıyordum bazen yine bakıyorum. V60, chemax, aero pres vb demleme yöntemleri için kahve gramajı ve aşama aşama nasıl demlenir öneriler sunuyor zaman ayarlı terazisi olmayanlar için süre tutuyor bence yeni başlayanlar için harika uygulama İngilizce ama kolay 🙂 hazır reçeteler var kendinizde reçete oluşturabiliyorsunuZ

Ekli dosyalar

• FD83015B-0059-4EEF-9740-89E2DEDABDB5.png
    FD83015B-0059-4EEF-9740-89E2DEDABDB5.png
    189.1 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Foruma benimde bir katkım olsun istedim. Ranok isimli bir apk mevcut telefonlar için kahve demlemeye yeni başladığım da kullanıyordum bazen yine bakıyorum. V60, chemax, aero pres vb demleme yöntemleri için kahve gramajı ve aşama aşama nasıl demlenir öneriler sunuyor zaman ayarlı terazisi olmayanlar için süre tutuyor bence yeni başlayanlar için harika uygulama İngilizce ama kolay 🙂
Merhabalar. Reçete kaydetme gibi bir özelliği var mı?

Ranok uygulaması app markette vardı ama bende bulamadım onun yerine filtru diye bir uygulama buldum daha kapsamlı konuda düzeltme yaptım🤓

Geri