• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tchibo Lapressa manuel espresso & Delonghi EC685 model hakkın bilgi?

kartalkafadar

Yeni Üye
İsim
KartalWoodArt
Daha fazla  
İsim
KartalWoodArt
Espresso Makinesi
Lelit Mara X V2
Merhabalar . bu zamana kadar evde mokapot , v60 kullandım şimdi manuel bir makine almak istiyorum espresso kahve seviyorum . Tchibo Lapressa espresso ve Delonghi EC685 modeli arasında kaldım . nette genelde Delonghi EC685 modelini kullanan çok var acaba bu iki model arasında hangisini tercih etmeliyim ? sizlerden bilgi rica ediyorum .

Delonghi EC785 modelini aldım . teşekkürler yorumlarınız için. konuyu kapatabilirsiniz.

Son düzenleme:
Geri