• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

tchibo el değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erneka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erneka

Yeni Üye
İsim
Eren Karamık
Daha fazla  
İsim
Eren Karamık
Merhaba. iyi günler. bugün elime tchibonun el değirmeni geçti. iade edilebilir. elimde v60 dripper , sürahi, tartı ve mokapot var. v60 ve mokapot için kullanabileceğim el değirmeni istiyorum. biraz baktıktan sonra seramik olmasının kötü olduğunu gördüm. bu fiyata yakın çelik olanını alabilir miyim? sizce iade etmeli miyim? ayrıca termometre ve drip kettle almayı düşünüyorum. gerek var mı ve en uygun nereden alabilirim? yol çizebilir misiniz? WhatsApp Image 2026-09-04 at 13.08.33.jpeg1788517020049.png

Ben olsam iade eder, 1zpresso Q air ya da kingrinder vb değirmenlere bakardım, belki 2.el ilanı da denk getirebilirsiniz. Termometreye pek gerek olduğunu düşünmüyorum, çünkü tutarlı sonuç almak kolay olmuyor genel olarak, bulabildiğiniz uygun fiyatlı ocak üstü kettle ile başlayabilirsiniz.

Ben olsam iade eder, 1zpresso Q air ya da kingrinder vb değirmenlere bakardım, belki 2.el ilanı da denk getirebilirsiniz. Termometreye pek gerek olduğunu düşünmüyorum, çünkü tutarlı sonuç almak kolay olmuyor genel olarak, bulabildiğiniz uygun fiyatlı ocak üstü kettle ile başlayabilirsiniz.
tek cevap veren siz oldunuz. size çok çok teşekkür ederim.

Ayni degirmen bende de var. Diger degirmenlerden tat farki varmi seramik celik anlamadim ama elindeki degirmen ogutmesinyavas. Ama en onemlisi belli bi ayar yok.mokapot icin hangi ayara getirceksin v60 icin hangisi--- ben tamamen sikip tur bazli yapiom. Bi click sesi vardi oda bitti.verebilecegin ucrete gore tavsiye verebilieim

Geri