• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

👯👩🏿‍🤝‍👨🏾Kahvekulubu.net Ankara Buluşmaları

Şu an 13 Şubat gibi duruyor buluşma arkadaşlar. Aklımda bir kaç cafe var ama ortak nokta olarak kızılay-tunalı-ayrancı çevresi geliyor .
Kuzgundokuzla görüşebilirim ama alanı biraz dar gelebilir.

*Güncelleme : Ya da Bilkent-Ümitköy etrafında Mahall'de Peca olabilir. Geniş bir alanı var. @William kahveleri vardı sanırım
Dharma ile görüşebilirim bende, elinde çeşitli kavuruculardan çekirdek oluyor. Geçen Rus bir kavurucuyu denemiştim. Fakat onda da alan sınırlı gelebilir.

13 şubatta buluşmaya inşallah bende katılıyorum bir mani çıkmazsa ve kabul ederseniz.😊
Kayseriden geleceğim nereyi derseniz bana uygundur

Selamlar herkese, Paper Roasting Coffee Ümitköy veya Bestekar şubesine beklerim. Beraber mini bir cupping masası kurabiliriz. Ayrıca Ankara Mahalle Kahvecileri oluşumu için sizinle buluşmak istiyorduk tam üzerine geldi. Organize olabilirseniz iletişime geçelim. Sevgiler:)
Ümitköy şubesini bilmiyorum ama bestekar şubesi bu etkinlik için biraz dar gelebilir sanki

Zümrüt Karaca olabilir .

Arkadaşlar buluşma için ben annemin rahatsızlığından dolayı 13. şubata katılamayacağım. Dilerseniz erteleyebiliriz ama dilersenizde bir konumda anlaşıp buluşabilirsiniz. Nasıl yapalım ?

Arkadaşlar buluşma için ben annemin rahatsızlığından dolayı 13. şubata katılamayacağım. Dilerseniz erteleyebiliriz ama dilersenizde bir konumda anlaşıp buluşabilirsiniz. Nasıl yapalım ?

Geçmiş olsun, baharda açık havada içeriz kahveleri üstad Allah acil şifalar versin.

Çok teşekkürler arkadaşlar, iyi dilekleriniz için. Buluşma için bir kaç Cafeyle görüşüp yer ayarlayabilirim ancak erteleme olursa da inşallah şubat sonu mart başı gibi ayarlarız size uyan bir tarihte. Güzel bahar keyfiyle dışarda bol demlemeli bir gün geçirebiliriz.

Son düzenleme:
Selamlar herkese, Paper Roasting Coffee Ümitköy veya Bestekar şubesine beklerim. Beraber mini bir cupping masası kurabiliriz. Ayrıca Ankara Mahalle Kahvecileri oluşumu için sizinle buluşmak istiyorduk tam üzerine geldi. Organize olabilirseniz iletişime geçelim. Sevgiler:)
Valla aslında fena olmaz gibi ben bu mesajı es geçmişim Pardon Uğur bey :) havalarda güzelleşti ne dersiniz arkadaşlar ? Buluşma tarihini ne yapalım ?

Bu Pazar Günü Öğlen 3 Nisan'da Paper Roasting Coffee Bestekar veya Ümitköy 'de buluşalı mı ?

Yaşlıları da kabul ediyormusunuz :)

Geri