• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

👯👩🏿‍🤝‍👨🏾Kahvekulubu.net Ankara Buluşmaları

Toplantıdan canlı yayın isityoruz. Zoom'mu olur, Instagram mı olur, youtube'mu olur bilemiyeceğim.
İnteraktif bir toplantı olsun, biz de İstanbul'dan falan laf atalım.
Organizatörlere duyurulur.🙂

Toplantıdan canlı yayın isityoruz. Zoom'mu olur, Instagram mı olur, youtube'mu olur bilemiyeceğim.
İnteraktif bir toplantı olsun, biz de İstanbul'dan falan laf atalım.
Organizatörlere duyurulur.🙂
Ooo o zaman rahat rahat dedikodu yapamayız. Video çekme işini düşünüyorum bi.

Onun dışında toplu tadım etkinliğinde alınan kahveler için zoom olayını düşünebiliriz.

Ne diyeyim ki.
Kahvenin su gibi aktığı bir günah gecesi oldu resmen.
1:30 olmuş saat, uyku falan hakgetire.

Ne diyeyim ki.
Kahvenin su gibi aktığı bir günah gecesi oldu resmen.
1:30 olmuş saat, uyku falan hakgetire.
Tabi siz yorulmadan çektiniz gittiniz...

Oldukça güzel bir buluşma oldu ama @kahveanalisti 'nin bağırıp çağırarak buluşmayı terk etmesi ilginçti. Yöneticiler biraz daha işlerini yapıp sakin olmalı bence.

@Tetra.n.Roastery 'ye bu güzel ev sahipliği için teşekkür ederim. Sonra daha detaylı uzun uzun yazarım.

Elinize sağlık brom. @berkaykcay ve senin hakkını nasıl ödeyeceğiz(: Muhtemelen ödeyemeyeceğiz sen iki cihanda da yakamızı bırakmazsın şimdi.

@Tetra.n.Roastery 'ye bu güzel ev sahipliği için teşekkür ederim.

@Tetra.n.Roastery Sefer hocaya zaten ne kadar teşekkür etsek az. Gene evimizde gibi hissettirdi. Bence bu sektörde, kesinlikle tanımanız gereken insanlardan, biz Ankara'da olduğumuz için şanslıyız.

Olması gerektiği gibi çok güzel bir akşamdı, sohbetini, kahvesini getiren herkese teşekkür ederim🌸 Keşke @Tuncay o son anaerobik bardağı içmeseydi, o geyşa buraya gelecek diye bütün gece nara attı, muhtemelende dün ne oldu, ben hiç hatırlamıyorum diyecek(:

Elinize sağlık brom. @berkaykcay ve senin hakkını nasıl ödeyeceğiz:) Muhtemelen ödeyemeyeceğiz sen iki cihanda da yakamızı bırakmazsın şimdi.

@Tetra.n.Roastery Sefer hocaya zaten ne kadar teşekkür etsek az. Gene evimizde gibi hissettirdi. Bence bu sektörde, kesinlikle tanımanız gereken insanlardan, biz Ankara'da olduğumuz için şanslıyız.

Olması gerektiği gibi çok güzel bir akşamdı, sohbetini, kahvesini getiren herkese teşekkür ederim🌸 Keşke @Tuncay o son anaerobik bardağı içmeseydi, o geyşa buraya gelecek diye bütün gece nara attı, muhtemelende dün ne oldu, ben hiç hatırlamıyorum diyecek:)
Öncelikle @ErdemKD teşekkür ederiz.Elinden gelen herşeyi yaptı bulaşığı biraz sana kitlemişiz gibi oldu ama k.bakma bidahaki sefere ben yapacam 😂 @Tetra.n.Roastery @Sefer Dağ çok teşekkürler her zaman onun sayesinde güzel kahveler içip güzel deneyimler yaşıyoruz.Kendi evimizde gibi hissetiriyor sağolsun.Resmen kahveye doyduk (@zebercet hariç) bu arkadaşa tüm dünyada ki kahveleri getirsen hala yok mu der en son bir sürahi kahveyi kafaya dikiyordu zor tuttuk.Bir de artık zwilling @ErdemKD sponsor olsun yoksa durdurulmuyor imkan olsa markayı satın alacak zaten Türkiye marka fahri elçiliğini üstlenmiş durumda 😂

Oldukça güzel bir buluşma oldu ama @kahveanalisti 'nin bağırıp çağırarak buluşmayı terk etmesi ilginçti. Yöneticiler biraz daha işlerini yapıp sakin olmalı bence.

@Tetra.n.Roastery 'ye bu güzel ev sahipliği için teşekkür ederim. Sonra daha detaylı uzun uzun yazarım.
kafama göre kahve getirdiğim için beni linçlediniz tabi az bile yaptım. :p

Bu arada Ankara'da gerçekten bizi bu kadar ağırlayan her şeyi hazırlayan kahve tadım bardaklarından karton bardaklara çeşit çeşit kahvelerden kurulu sistemlere kadar müthiş bir tadım gecesi oldu. @Sefer Dağ 'e ve bulaşık tarafında @ErdemKD 'ye teşekkürler. herkes kahve ekler derken çok güzel bir ankara grubuyuz gerçekten bunu her geçen gün büyütürsek daha da mutlu olacağım. Bir ara ama şu @Tetra.n.Roastery 'i beytepe-çayyolu tarafına taşısak fena olmaz :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar. Bir buluşmayı da öğleden önce yapmanızı talep ediyorum. Akşamın o saatinde kahve içilmez. En azından ben içemiyorum, öyle olunca da gelemiyorum. Sabahtan buluşalım 12'ye kadar ne içeceksek içelim. Okey misiniz?

Tüh kaçırmışım 😔

Geri