• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tartı ve kettle önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erayerinc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam @Gigesa tartıyı 2 kere denedim 1.57 sn kendini kapattı
Üstadım selamlar. Demleme esnasında ve sonrasında uzun süre kapanmıyor sıkıntı yok. Ama ilk açılışta kavanozu üzerine koyup biraz oyalanirsam bi bakıyorum kapanmış.

Üstadım selamlar. Demleme esnasında ve sonrasında uzun süre kapanmıyor sıkıntı yok. Ama ilk açılışta kavanozu üzerine koyup biraz oyalanirsam bi bakıyorum kapanmış.
öylede denedim bir parça koydum üzerine işlem yapmadım kapanma süresi aynı çıktı

enteresan benim 2 dk buluyor pilini çıkartıp taktın mı bir sıfırlasın kendini
Ağabey aldığım günden beri böyle bu cihaz. Hatta süreyi ölçünce 1 dakika çıkınca şaşırdım. Bana 25-30 saniye gibi geliyordu 🙂 Piller de yeni zaten. İki üç gün önce yeniledim.

Ağabey aldığım günden beri böyle bu cihaz. Hatta süreyi ölçünce 1 dakika çıkınca şaşırdım. Bana 25-30 saniye gibi geliyordu 🙂 Piller de yeni zaten. İki üç gün önce yeniledim.
Farklılıklar olabiliyor demekki, başka arkadaşlardan olan varsa denemesini tavsiye ederim değişiklik çıkacakmı.

Yanlış hatırlıyorsam affola ama ayarı var idi sanki kullanım kılavuzunda yazıyormu? Auto off süresini 3dk kadar yapabiliyorduk sanki , bir kaç tartı daha kullandım sonra karıştırmıyorumdur umarım

Yanlış hatırlıyorsam affola ama ayarı var idi sanki kullanım kılavuzunda yazıyormu? Auto off süresini 3dk kadar yapabiliyorduk sanki , bir kaç tartı daha kullandım sonra karıştırmıyorumdur umarım
Siz deyince baktım şimdi kitapçığa 2 dakika otomatik kapama diyor ayar ile ilgili bir şey yazmıyor.

Menüye bakınca yazılımcı kafama şöyle bir risk geldi, 500 Gr ve 2 kiloluk ağırlıkları hazırda tutun. Menüde bu ayarı değiştirirken
zorunlu olarak, kalibrasyonu sıfırlayıp tekrar istiyor olabilir.
Teşekkür ederim hocam

Menüye bakınca yazılımcı kafama şöyle bir risk geldi, 500 Gr ve 2 kiloluk ağırlıkları hazırda tutun. Menüde bu ayarı değiştirirken
zorunlu olarak, kalibrasyonu sıfırlayıp tekrar istiyor olabilir.
Evet tam da dediğiniz gibi oldu. Sadece zamanlamayı değiştirmeye izin vermedi menüde. Ağırlık kalibrasyonunu da yapmak icab ediyor. Yardım eden tüm dostlara teşekkür ederim.

Merhaba, timemore Blackberry mirror basic plus 2021 almıştım Amazon üzerinden Kahvecom satıcısından. Ancak gelen ürün daha önce açılmış, hasar almış bir üründü. İade işlemlerini başlattım. Daha güvenilir ve hızlı bir şekilde nereden alabilirim?

Alternatif olarak aşağıdaki nasıl?

Geri