• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tanat Coffee (Kawa)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pazartesi günü akşama doğru DHL Express ile kargolanan kahveler Perşembe sabahı elime ulaştı. Muhtemelen koli bile açılmamış, tertemiz ulaştı elime. Sınırlı sayıda dedikleri paketlerinden üç tanesi, gümrük vergisi dahil yaklaşık 480 liraya geldi. Kahveler iki hafta önce kavrulmuş. Kargo süreci yavaş ilerleseydi kavurma tarihi biraz can sıkabilirdi ama neyseki elime hızlı ulaştı. Şimdiye kadarki süreçten memnun kaldım.D32E7F10-8241-4024-AB74-F7856F2DD264.jpeg

Pazartesi günü akşama doğru DHL Express ile kargolanan kahveler Perşembe sabahı elime ulaştı. Muhtemelen koli bile açılmamış, tertemiz ulaştı elime. Sınırlı sayıda dedikleri paketlerinden üç tanesi, gümrük vergisi dahil yaklaşık 480 liraya geldi. Kahveler iki hafta önce kavrulmuş. Kargo süreci yavaş ilerleseydi kavurma tarihi biraz can sıkabilirdi ama neyseki elime hızlı ulaştı. Şimdiye kadarki süreçten memnun kaldım.Ekli dosyayı görüntüle 11851
merhaba, bunlar üçlü paket olarak mı satılıyor ben bulamadım? paketler 100 gr sanırım

Tadım yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Bende alım yapmak istiyorum. Shantawene'nin diğer modelini almıştım ve resmen çilek gibi kahveydi. Bu modelini sipariş vermeye çekindim. Sizden yorum alırsam seçme konusunda çok faydalı olacak. (model diyerek abes bir ifade kullandım ama diğeri naturaldi sanırım. Bu yıkanmış olmalı.)

Dün Kawa'ya sınırlı sayıda bir anaerobik geldiği için öğleden sonra 2 gibi sipariş verdim El Paraiso'yla birlikte. Bu sabah dokuz buçukta Bursa'ya ulaşmış.

Gönderi, DHL tarafından teslim alındı
PARIS - FRANCE15:09

Gönderi ile ilgili ücretler için ödeme alınır ve kaydedilir
BURSA - TURKEY09:34

Enteresan bir hizmet.

Dün Kawa'ya sınırlı sayıda bir anaerobik geldiği için öğleden sonra 2 gibi sipariş verdim El Paraiso'yla birlikte. Bu sabah dokuz buçukta Bursa'ya ulaşmış.

Enteresan bir hizmet.
ben de madem ninety plus alamıcam diye aldım Laurina'dan, Daterra Masterpieces 91 puanlı bir kahveymiş. dün öğlen sipariş verdim sabah telefona vergi mesajı geldi. bugün cumartesi olmasa teslim edilecek o derece yani. 24 saat olmadan paristen buraya gelen sipariş. ne diyeyim darısı ülke sınırları içine.

1,1 Euro zam gelmiş DHL Express'e, yani 9 Euro olmuş
150gr kahveyi Çorlu'dan İstanbula 28tl aldı aras kargo.
Paristen Türkiye'ye ertesi gün içinde getirecek hizmet için değiyor ama keşke yuro/tl böyle bir dengesizlikte olmasa.

Dhl express kalkmış.Normal dhl bile uçuk fiyat olmuş.Bir de daha ucuz kargo gelmiş.Anlamadım ne oldu öyle
Express'in kalktığını zannetmiyorum. Zaten DHL International diye yazıyordu. Daha ucuz kargo da gelmedi. Colissimo hep vardı. DHL ücretini 18 euroya çıkarmışlar. Sepetimi 47 euro yapınca tekrar 9 euro'ya indi. Muhtemelen sipariş geçilen 30 euro'luk üründen sonra 9 euro'ya inen kargo ücreti için sipariş alt limitini 45 euro'ya yükseltmişler.

Kawa adım adım kendini bozuyor. Bakiyemi kullandıktan sonra bir daha alışveriş yapacağımı sanmıyorum.

Express'in kalktığını zannetmiyorum. Zaten DHL International diye yazıyordu. Daha ucuz kargo da gelmedi. Colissimo hep vardı. DHL ücretini 18 euroya çıkarmışlar. Sepetimi 47 euro yapınca tekrar 9 euro'ya indi. Muhtemelen sipariş geçilen 30 euro'luk üründen sonra 9 euro'ya inen kargo ücreti için sipariş alt limitini 45 euro'ya yükseltmişler.

Kawa adım adım kendini bozuyor. Bakiyemi kullandıktan sonra bir daha alışveriş yapacağımı sanmıyorum.
Aynen öyleymiş ama 45 degil de 40 falan olmuş galiba

Son siparişimden genel olarak El Paraiso #2 dışında pek memnun kalmadım. Bir şekilde sipariş esnasında indirim kodu girebileceğim kutu çıkmadı ve yanlışlıkla sipariş ettim. Daha sonra hemen iptal etmek istediğimde de iptal zor olacak biz size kredi verelim bir sonraki alışveriş için diye ikna ettiler. Paketlerin hiçbirinde valf yoktu. Bu yeni bir uygulama mı geçici bir durum mu bilmiyorum. Kötü diyemem ama önceki siparişlerim daha iyiydi. Toplam masrafı 60€/kg lara geliyor en düşük fiyatlı kahvelerinden kiloluk paket almazsanız. O fiyat bandında sipariş verirken düşünürüm.

Kawadan sevgili @cooper52 ile 1 kg kolombiya esmeralda anaerobik aldık.
İlk demlememde standart tarif kullandım 2 aşamalı.Çıkan sonuç pek memnun etmedi.Asidite belliydi ama acılık vardı.Aynisini kronotrop lakto fermentede yaşamıştım.Daha sonra @Kahveciningalaksirehberi önerisini görüp kaynar su ile hızlı demleme yapmıştım.Muhteşem asidite elde etmiştim.
Aklıma o geldi ve hemen th3 ile kaynar suyu bastım.Demleme şaka gibi 1.30 dakika sürdü.Muhteşem bir kahve çıktı.Kivi, çilek, çikolata...
Bu kahveyi öneririm.Birdahakine inceye gidip 2 dakika yapacağım.
Kronotrop lakto fermenteye çok benziyor ama daha tatlı bir kahve

Geri