• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tam otomatik kahve makinası önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Latego
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Latego

Yeni Üye
İsim
Bbish
Daha fazla  
İsim
Bbish
Merhaba arkadaşlar kahve içmeyi sevdiğim için bir makina alma fikri oluştu bende tam otomatik bir makina Philips 5400 latte go serisi çok önüme çıktı beğenenleri var fiyatında 9 bin TL civarında makul bir fiyat ama performans ürünümü bilmiyorum. Siemens de beğeniliyor ama ikisi arasında gidip geliyorum 15 bin TL bütçem var. Yami bana problem yaratmayacak yormayacak bir makine istiyorum var mı öneriniz

Ben iş yeri için Siemens Eq 500 aldırdım. Kahve demleme kapasitesinden gayet memnunum . Haznesi çabuk doluyor bu makinaların ona göre bir çözüm bulmak gerekiyor . Şimdiye kadar 4 farklı çekirdek kullandım ve bence tam otomatik bi makinaya oranla çok lezzetli bir ürün çıkıyor . Her yeni denediğim kahve için ayarları :
Öğütücüsü en incede , su sıcaklık ayarı maksimumda , damacana su ile kullanıyorum .

Dokunmatik panelin üstünden 45 ml very strong espresso dışarıda içtiğiniz double shot espressolara benzeyen güzel bir baz çıkartıyor.

Geri