• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tadım Notalı Kahve Önerisi

Sinemalb

Yeni Üye
İsim
Sinem
Daha fazla  
İsim
Sinem
Merhabalar,

Tadım notalarını fazlasıyla alabileceğim kahve çeşitleri arıyorum. Bir süredir Coffeerem’den alıyorum fakat fiyat olarak biraz pahalı geliyor. V60 demliyorum. Farklı tadım notalarına sahip kahve ve marka çeşitleri varsa önerebilir misiniz?

aylık alımları takip edebilirsiniz calibre coffee indirimi var bu ay, farklı kahveler deneyimleyerek kendinize özgü marka ve kahveler belirleyebilirsiniz bu damak tadınıza göre farklılık gösterebilir

Merhabalar,

Tadım notalarını fazlasıyla alabileceğim kahve çeşitleri arıyorum. Bir süredir Coffeerem’den alıyorum fakat fiyat olarak biraz pahalı geliyor. V60 demliyorum. Farklı tadım notalarına sahip kahve ve marka çeşitleri varsa önerebilir misiniz?
Son birkaç ay denediğim ve hem sıcakken hem soğudukça farklı notaları deneyimleyebileceğiniz tavsiyelerim:

@Tone Coffee Roastery Co. --> Colombia - Monteblanco Pink Bourbon (geçtiğimiz ay denediğim)

Calibre Coffee --> George Muia, Kenya , Alex Herrera, Guatemala ve Yanira Fuentes Pineda, Yiret, Honduras, bu ayki tercihlerim.

Milestones Coffee ( @blackeagle ) --> Honduras Carlos Mejia ve Kosta Rika Regula Gerardo Urena, önümüzdeki ay deneyemeyi planladıklarım.

Coffenutz Kolombiya La Loma Karbonik Maserasyon öneririm v60ta yeni sayılırım ama benim şimdiye kadar en net tadimlarini aldığım kahve olmuştu

Aslında konu olarak nereye yazmalıyım bilemedim ama bu başlık denk geldi. Haftaya biraz kendimle dalga geçen bir videoya tebessüm ederek başlayınca sizinlerle de paylaşıyı dedim.

Uygun fiyatlı dediğiniz için Lucas coffee öneriyorum. Daha pahalı kahveler içtim ve onlara çok yakın olduğunu düşünüyorum gerçekten aromaları alabiliyorsunuz

Bir alım yaparken sepetinizi farklı ülkelerden, örneğin Kenya, Etiyopya, Honduras, Kolombiya vb. gibi oluşturun. Ayrıca farklı fermantasyon yöntemlerini, örneğin yıkanmış, honey, anaerobik maserasyon, karbonik maserasyon veya doğal (natural) kurutma yöntemleri ile işlenmiş kahveleri tercih edin. Aradığınız o belirgin meyvemsi, çiçeksi ya da şarabımsı tat notalarını fincana taşıma konusunda çok çeşitlilikte olacak şekilde deneyimleyin. Gün içerisinde örneğin sabah bir kahveyi içiyorsanız, akşam başka bir kahveyi demleyin. Bir ay aldığınızı bir sonraki ay almayın, çeşitliliğe önem verin. Zamanla kendi damak tadınıza uygun kahveleri bulacağınıza eminim. Keyifli kahveler... :):coffee:

Merhabalar,

Sanal Baharat (Brownberry)
Las Flores Red Bourbon Natural
Asiditeli tatlar seviyorsanız üzmeyecektir

Geri