• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Surf Shop Roastery

UserName

Üye
Hamburg'lu bir mikro kavurucu olan Surf Shop Roastery'i ben Instagram'da gördüm, özellikle forumda bazı kişilerin ilgisini çekeceğini düşündüğüm ilginç kahvelere sahip. Bunun yanında 19 € ve üstü alışverişlerde quarantine_holidays koduyla bildiğm kadarıyla DHL takipsiz kargo ile ücretsiz olarak Türkiye'ye gönderim yapıyorlar. Birkaç gün öncesine KOVID dolayısıyla ülke seçenekleri arasında Türkiye yoktu ancak iletişime geçince tekrardan eklemeye karar verdiler.

Sundukları kahvelerden bazıları birçok arkadaşın da bildiği Kolombiyalı El Paraiso çiftliğinden. Bu çiftlikten anaerobik işlem görmüş iki farklı kahveyi satıyorlar. Bunlar El Paraiso Lot 2 ve Lot 3 . Bu kahveler 250 gram kargo dahil 19 €'ya alınabiliniyor. Sanırım Lot 2 Nomad'da satılan Lime Anaerobik ile aynı kahve. Bunun yanında Japon yeşil çayları da satılmakta. Ben bugün sipariş verdim, kavrum profillerini ve benzeri konular hakkında benim de çok bilgim yok ancak omni kavrum yaptıklarını ve probatla kavurduklarını biliyorum.

https://surfshoproastery.com/collections/frontpage/products/el-paraiso-lot-2

https://surfshoproastery.com/collections/frontpage/products/el-paraiso-lot-3
 
1 2 aydır radarımdaydı bu kavurucu. Bir türlü kısmet olmadı almak. Kargo olayının çözülmesi iyi olmuş. Teşekkürler @UserName
 
19 Euro üstüne DHL ile ücretsiz gönderim, süpermiş.
 
Kargoyu kahvelerden karşılıyorlar san ki barn da kahveler daha ucuz kargo da 6 euro sanırım sub alırsan daha da uyguna geliyor.
 
Kargoyu kahvelerden karşılıyorlar san ki barn da kahveler daha ucuz kargo da 6 euro sanırım sub alırsan daha da uyguna geliyor.
Daha ucuz değil anaerobik olanlar sanırım Barn'da. 200gr olanlar 18 euro görüyorum, burada 250 gr 19 euro ve ücretsiz kargo.
 
İki lot bir arada mı aldınız? Yoksa sadece bir lot mu?
 
İki lot bir arada mı aldınız? Yoksa sadece bir lot mu?
Ben lot2 aldım sadece, lot3 çift anaerobic imiş, ve notalarında greyfurt gördüm. Genelde greyfurt asiditesi bende biraz acı hisler oluşturuyor diye sadece lot2 aldım. Ama 125 gramdan her 2 lot da deneirse 24 euroya geliyor, o da düşünülebilir.
 
Geri
Üst