• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Şubat 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sipariş #8894772929

Leon Christianakis, Acacia Hills, Tanzania, Geisha AB/PB
200 Gr.

Dimtu, Guji, Ethiopia
2 x 200 Gr.

Monica Rodriguez Rojas, Las Acacias, Colombia, Papayo
200 Gr.

Mario Samuel Mejia Rodriguez, Finca El Jardin, Honduras
200 Gr.

Joel Cruz, La Victoria, Honduras
200 Gr.

Pop Art Blend
200 Gr.

Minimalist Blend
200 Gr.

Sipariş No:#1204779137

El jardin ve dimtu'yu çok merak ediyorum. Dimtu'dan sadece 9 paket kaldı. 60 gr. paketlemelerin ne kadar zor olabileceğini tahmin edebiliyorum, bu seçki ve emekleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum.

image_180.webp

Dimtu, Guji, Ethiopia
200 Gr.

image_180.webp

Rococo Blend
200 Gr.

image_180.webp

200 Gr.

image_180.webp

Künye Kitapçığı [2026/Şubat]

Sipariş No:#1204779137

El jardin ve dimtu'yu çok merak ediyorum. Dimtu'dan sadece 9 paket kaldı. 60 gr. paketlemelerin ne kadar zor olabileceğini tahmin edebiliyorum, bu seçki ve emekleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum.

image_180.webp

Dimtu, Guji, Ethiopia
200 Gr.

image_180.webp

Rococo Blend
200 Gr.

image_180.webp

200 Gr.

image_180.webp

Künye Kitapçığı [2026/Şubat]
Merhaba, öncelikle siparişiniz için teşekkür ederiz. Sizin de belirttiğiniz gibi 60 gr. paketleme operasyonel olarak biraz zor olsa da bu etkinlikte topluluğun isteklerini gerçekleştirmeye çalıştık ve yukarıda da bahsedildiği gibi bunun için tüm seçkimizi içeren 5 farklı tadım seti tasarladık. Umarız herkes için güzel bir etkinlik ve güzel bir ay olur.

Ayrıca, Dimtu'yu şahsen ben de çok severek içiyorum, beğeneceğiniz kanaatindeyim. Şimdiden afiyet olsun :)

Selamlar. Öncelikle tebrik ediyorum ve tadım setlerinden ben yararlanmayacak olsam da emeğiniz için teşekkür ederiz.
Hatırlarsanız daha önce sipariş notuna "güncel kavrum tarihli gönderebilirseniz sevinirim" yazmıştım fakat yaklaşık 1 ay önce kavrulmuş bir kahve elime geçmişti ve Instagram üzerinden "Biz profesyoneller olarak taze kavrulmuş kahve kavramını dinlenmiş kahve olarak kabul ediyoruz." diye bana hala hiç mantıklı gelmeyen bir açıklama yapılmıştı :) Bu konuyu daha fazla uzatmıyorum :)
Rica etsem bu minvalde Amor Rosa, Dimtu, Santiago Noriega ve Julio Madrid kahveleriniz için kavrum tarihini rica öğrenebilir miyim? Ayrıca hasat yıllarını da sayfalarda göremedim. Belirli bir sebebi var mıdır eklememenizin yoksa bu konuda da bilgi alabilir miyiz? Teşekkür ediyorum.

Bende özel Seçki 2 ile katıldım. Umarım beklediğim gibi olur. Filtre kahve olarak demleyeceğim. Ekstra bir öneriniz olur mu?

Üç farklı kahve ile alıma ben de katıldım. Amor Rosa çok merak ediyorum, sayfada detay olmamasına rağmen denemek istedim. Denedikten sonra ay sonuna doğru tekrar sipariş verebilirim. Stok problemi olan kahve var mı, özellikle Amor Rosa?

Bende merak ettiğim birkaç kahve ile alıma katıldım. Etiyopya Dimtu Guji aklımda yoktu ama çok övüldüğü için onu da ekledim. Merakla bekliyorum.
1000020754.jpg

Aralık ayında aldığım Santiago Noriega'dan ne yaparsam yapayım verim alamadım. Kavurucudan aldığım reçeteleri de denedim ama olmadı. Belki ben beceremedim. Fakat Las Acacias aksine çok beğendim, vaadettiğini veren bir kahve kesinlikle.

Merhaba. Kahvelerin degass süreleri hakkında bir bilgi mevcut mu? Önerileriniz var mı? @OkanT

Merhaba. Kahvelerin degass süreleri hakkında bir bilgi mevcut mu? Önerileriniz var mı? @OkanT
Merhaba, kahvelerin degass süreleri kitapçıkta yer alıyor, süreler 2-5 hafta arasında değişebiliyor, özellikle sormak istediğiniz bir çekirdek varsa memnuniyetle yardımcı olmaya çalışırım :)

Üç farklı kahve ile alıma ben de katıldım. Amor Rosa çok merak ediyorum, sayfada detay olmamasına rağmen denemek istedim. Denedikten sonra ay sonuna doğru tekrar sipariş verebilirim. Stok problemi olan kahve var mı, özellikle Amor Rosa?
Merhaba, Amor Rosa özelinde bir stok sorunu söz konusu değil, stoklar konusunda detaylı bilgiye başlığın altında yer alan Okan Bey'in mesajında ulaşabilirsiniz :)

Selamlar. Öncelikle tebrik ediyorum ve tadım setlerinden ben yararlanmayacak olsam da emeğiniz için teşekkür ederiz.
Hatırlarsanız daha önce sipariş notuna "güncel kavrum tarihli gönderebilirseniz sevinirim" yazmıştım fakat yaklaşık 1 ay önce kavrulmuş bir kahve elime geçmişti ve Instagram üzerinden "Biz profesyoneller olarak taze kavrulmuş kahve kavramını dinlenmiş kahve olarak kabul ediyoruz." diye bana hala hiç mantıklı gelmeyen bir açıklama yapılmıştı :) Bu konuyu daha fazla uzatmıyorum :)
Rica etsem bu minvalde Amor Rosa, Dimtu, Santiago Noriega ve Julio Madrid kahveleriniz için kavrum tarihini rica öğrenebilir miyim? Ayrıca hasat yıllarını da sayfalarda göremedim. Belirli bir sebebi var mıdır eklememenizin yoksa bu konuda da bilgi alabilir miyiz? Teşekkür ediyorum.
Merhaba, bu hafta çıkacak olan tüm kahveler 29-30.01 tarihinde kavruldu.
Yeni seçkide yer alan tüm kahveler en güncel hasattır, genel olarak kahveleri kendimiz ithal ettiğimizden dolayı hasat tarihleri sezon özelinde ilerliyor.
Siteye bu şekilde bir talep gelmediğinden dolayı eklemedik, ancak neden olmasın :)

#8504810779 ile alıma katıldım. Aynı çekirdekler farklı iyi kavuruculardaki fiyatları ile kıyaslandığında ve paketlerin de 200 gr olması nedeniyle fiyatların bana yüksek geldiğini söyleyebilirim. Umarım fiyat farkına değecek bir kalite farkını hissedebilirim.

Merhaba,

Cok tesekkurler oncelikle.
Uyariniz icin de ayrica tesekkurler, tekrar kontrol edecegim. Eger bu sekilde bir uslup ile cevap verdiysek hos olmamis haklisiz, ifade ederken bir yanlislik olmus olabilecegini dusunuyorum. Kesinlikle bizim dedigimiz yaptigimiz tek dogrudur gibi bir iddiamiz yok fakat bir tarzimizin olmasina ve bu tarzi sizlere en ideal haliyle sunmak icin gayret ediyoruz.
Tum kahveler toplu alim hazirliginda gectigimiz gunlerde kavuruldu. Tum gonderilen cekirdekler oldukca yeni kavurulmus olacaktir.
Tukenen Dimtu haricinde tum cekirdekler guncel hasattir. Afrikalar bir seneye yaklasmak uzeredir. Bunlarda stogu cok az kaldigi icin bu hafta icinde muhtemelen tukenecektir. Dimtu sahsen cok begendigim bir cekirdek oldugundan alirken biraz abartmisiz miktari :)
Tum kahvelerimizi yeni hasattan aldigimiz, ve genellikle bir seneden uzun stogu durmadigi icin hasat tarihi yazma geregi duymuyoruz. Ama ozellikle bilgi almak isterseniz ayina ve zaman zaman haftasina kadar bilgi verebiliriz.

Bende özel Seçki 2 ile katıldım. Umarım beklediğim gibi olur. Filtre kahve olarak demleyeceğim. Ekstra bir öneriniz olur mu?
Merhaba,

Cok tesekkurler. Ozellikle tercih ettiginz br profil varmi? Ona gore tavsiyede bulunmak isterim.
Merhaba, cok tesekkurler, hosunuza gidecektir.
Stok sorunu olacagini sanmiyorum, olagandisi bir talep olmazsa.
Merhaba,

Minimum 2 hatta 3 hafta dinlendirmenizi oneririz. Tesekkurler.

Geri