• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şu an ne oynuyorsun?

Manyak gibi bağımlısı oldum ben de hocam, baya iyiymiş 🙂 33 immortals radarda şimdi, ac shadows da gidiyor bir yandan, güzel bir sene oluyor 👌🏻
Gamepass sağolsun Expedition 33 e başladım. Grafikler, ortam, sahneler nefis. Ama ne bileyim çok lineer geldi, şimdilik dümdüz ilerliyorum, savaş mekaniği güzel aslında ama bir şeyler eksik ya, ya da oyun tam başlamadım ilk 30-40 dk da.

Edit : Önceki mesajımda oyuna biraz haksızlık etmişim. İlerledikçe güzelleşti, pek dümdüz ilerleme de değilmiş :) Erken yorum yapmışım. Savaç mekaniği de son derece özgün. Özellikle parry yapmaya çalışmak çok keyifli. Her açıdan çok başarılı oyun.

Son düzenleme:
Gamepass sağolsun Expedition 33 e başladım. Grafikler, ortam, sahneler nefis. Ama ne bileyim çok lineer geldi, şimdilik dümdüz ilerliyorum, savaş mekaniği güzel aslında ama bir şeyler eksik ya, ya da oyun tam başlamadım ilk 30-40 dk da.

Edit : Önceki mesajımda oyuna biraz haksızlık etmişim. İlerledikçe güzelleşti, pek dümdüz ilerleme de değilmiş :) Erken yorum yapmışım. Savaç mekaniği de son derece özgün. Özellikle parry yapmaya çalışmak çok keyifli. Her açıdan çok başarılı oyun.
Oyun çok iyi arkadaşlar. Ayrıca bir mesajla belirtmek istedim. İlk yorumum çok erken hatalı olmuş.
Son zamanlarda en beğendiğim oyun oldu. Oynayın mutlaka.

Battlefield 6. Güzel yapmışlar. Battlefield 1 hızına alışkın biri olarak çok hızlandırdıklarını düşünüyorum. Sniper'ın tek atmaması beni biraz üzüyor.

Oyuna girmek en çetrefilli kısım;
1) Secure Boot problemi
2) Corrupt veya eksik dosyaların yerine konması
3) Bitmeyen yükleme ekranı hatası

gibi gibi.

Battlefield 6. Güzel yapmışlar. Battlefield 1 hızına alışkın biri olarak çok hızlandırdıklarını düşünüyorum. Sniper'ın tek atmaması beni biraz üzüyor.

1) Secure Boot problemi

gibi gibi.
10 ekimde çıkmıyormuydu

1) Secure Boot problemi

gibi gibi.
BF6 yı ben de çok beğendim, açıkçası özlemişim en sn BF4 den sonra BF1 oynamıştım. BF2042 ye hiç girmemiştim.
Sesler, haritalar, vuruş hissi falan epey beğendim. Open Beta da bende hemen hiç sorun yaşanmadı. Secure Boot kolay iş Bios dan hemen açıyorsun ki eğer hileyi engeleyebilecekse çok güzel bir şey olur. Tadı damağımda kaldı, Ekim e kadar araya birkaç hafta sonu daha Open Beta koyarlar umarım.

Sorun şu ki engelleyemedi. Kernel seviyesinde bir hile koruma vardı ya da öyle görünüyordu fakat daha betada 330k kişi hileden banlandı. Hile üretmeyi bu kadar hızlı nasıl becerdiler bilmiyorum.
Zaten bence burada hackerların temel moticasyonu bunu becermek. Yoksa bu konudan ne para kazanıyorsun ne bir şey, diğerlerinden fazla kill alana bir şey vermiyorlar sonuçta.
Neyde en azından ek bir katman yapmaya çalışmışlar ve banlandıklarına göre demek tespit de edebilmiş server kanadı.
Beta haftalarını artırsınlar ki daha çok banlanan olsun, daha iyi koruma için data elde etsinler :)

Diablo 4, HS ve MTG Arena. Tabi çok vaktim olmuyor ama elimden geldiğince günlük ve sezonluk görevleri falan tamamlamaya çalışıyorum.

An itibariyle Ghost of yotei bitirdim, 52 saatlik inanılmaz bir deneyimdi. Tsushima yı 5 kez bitirmiştim, devam oyunu nasıl olur dersi vermişler, ps5 olanların hiç düşünmeden almasını tavsiye ediyorum...

Geri