• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

STC cezve ve stand

Baristamand

Yeni Üye
İsim
Ahmed Özer
Daha fazla  
İsim
Ahmed Özer
Selamlar

Istanbulda STC (Turgay Yildizli) cezve ve standi temin edebilecegim bir yer varmi? Bilen varsa cok sevinirim.

1669076960319.png
1669076979346.png

https://www.specialtyturkishcoffee.com/product/stcpro-2/
Sanırım Amerika odaklı satılıyor genelde. Belki instagram hesabından yazıp sorabilirsiniz yine. STC dışında düşünürseniz, soy cezvenin gümüş kaplama olan modeli de tasarım olarak buna yaklaşamasa da kaliteli bildiğim kadarıyla.

https://www.specialtyturkishcoffee.com/product/stcpro-2/
Sanırım Amerika odaklı satılıyor genelde. Belki instagram hesabından yazıp sorabilirsiniz yine. STC dışında düşünürseniz, soy cezvenin gümüş kaplama olan modeli de tasarım olarak buna yaklaşamasa da kaliteli bildiğim kadarıyla.
Istagramdan yazdim. Cevap bekliyorum.
Soy cezve var bende bir tane. Bide baska boy STC denemek istiyorum. Ama stand tasarimi STC'nin ki özel. Baska marka da yok.

Istagramdan yazdim. Cevap bekliyorum.
Soy cezve var bende bir tane. Bide baska boy STC denemek istiyorum. Ama stand tasarimi STC'nin ki özel. Baska marka da yok.
Evet standı gerçekten tasarımsal olarak çok güzel. Merakımdan soruyorum çok fazla türk kahvesi merakım olmadığından bilmiyorum. Standda kullanılma sebebi normal ocaktan daha az ısı vermek için ve kontrolü kolaylaştırmak için mi? Biraz uğraştırsa da ocakta kumla demlemek çok lezzetli oluyor. Standda denemedim hiç.

Evet standı gerçekten tasarımsal olarak çok güzel. Merakımdan soruyorum çok fazla türk kahvesi merakım olmadığından bilmiyorum. Standda kullanılma sebebi normal ocaktan daha az ısı vermek için ve kontrolü kolaylaştırmak için mi? Biraz uğraştırsa da ocakta kumla demlemek çok lezzetli oluyor. Standda denemedim hiç.
Evet. Standin altindaki kucuk gazli ocakta isiyi kontrol edebiliyorsun. O yuzden zamanlamayi tutturmak daha kolay. Bendeki ocak "induction" oldugu icin, kumda demlemek mumkun degil.

Geri