STARSEEKER Super58, profesyonel kalitede espresso’yu her yere taşıyan kompakt bir makinedir. 58mm portafilter ve 18-20g kapasiteli sepetiyle zengin crema’lı gerçek espresso çekiyor.
Öne çıkan özellikleri:
• Görsel basınç göstergesi ve manuel basınç ayarı
• USB-C şarjlı 1800mAh batarya (sıcak suyla 50+ shot)
• Tam alüminyum dayanıklı gövde
• Katlanabilir stand ve taşıma çantası ile tam set
STARSEEKER Super58 espresso makinesiyle birlikte aldığım öğütücü (grinder) maalesef kutudan çıktığı gibi çalışmıyordu. Firma ile iletişime geçtim, yeni ürün göndermek istediler ancak gümrük ve kargo prosedürleriyle uğraşmak istemediğim için kabul etmedim.
Elektronikten anlayan bir arkadaşım incelediğinde “tamir edilebilir” görünüyor. İçerisindeki bağlantı veya devre tarafında ufak bir sorun olabilir diye düşünüyoruz.
Deneyip tamir ederse süper olacak.
Teşekkürler.
Öne çıkan özellikleri:
• Görsel basınç göstergesi ve manuel basınç ayarı
• USB-C şarjlı 1800mAh batarya (sıcak suyla 50+ shot)
• Tam alüminyum dayanıklı gövde
• Katlanabilir stand ve taşıma çantası ile tam set
STARSEEKER Super58 espresso makinesiyle birlikte aldığım öğütücü (grinder) maalesef kutudan çıktığı gibi çalışmıyordu. Firma ile iletişime geçtim, yeni ürün göndermek istediler ancak gümrük ve kargo prosedürleriyle uğraşmak istemediğim için kabul etmedim.
Elektronikten anlayan bir arkadaşım incelediğinde “tamir edilebilir” görünüyor. İçerisindeki bağlantı veya devre tarafında ufak bir sorun olabilir diye düşünüyoruz.
Deneyip tamir ederse süper olacak.
Teşekkürler.