• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık STARSEEKER Super58 Taşınabilir Espresso Makinesi

Ürünün Fiyatı
16.000

Sumer_ccc

Yeni Üye
İsim
Sumer
Daha fazla  
İsim
Sumer
STARSEEKER Super58, profesyonel kalitede espresso’yu her yere taşıyan kompakt bir makinedir. 58mm portafilter ve 18-20g kapasiteli sepetiyle zengin crema’lı gerçek espresso çekiyor.

Öne çıkan özellikleri:

• Görsel basınç göstergesi ve manuel basınç ayarı

• USB-C şarjlı 1800mAh batarya (sıcak suyla 50+ shot)

• Tam alüminyum dayanıklı gövde

• Katlanabilir stand ve taşıma çantası ile tam set

STARSEEKER Super58 espresso makinesiyle birlikte aldığım öğütücü (grinder) maalesef kutudan çıktığı gibi çalışmıyordu. Firma ile iletişime geçtim, yeni ürün göndermek istediler ancak gümrük ve kargo prosedürleriyle uğraşmak istemediğim için kabul etmedim.

Elektronikten anlayan bir arkadaşım incelediğinde “tamir edilebilir” görünüyor. İçerisindeki bağlantı veya devre tarafında ufak bir sorun olabilir diye düşünüyoruz.

Deneyip tamir ederse süper olacak.

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_0354.jpeg
    IMG_0354.jpeg
    196.2 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0355.jpeg
    IMG_0355.jpeg
    151.3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0356.jpeg
    IMG_0356.jpeg
    265.8 KB · Görüntüleme: 22
set olarak çok güzel görünüyor.çantası grinderı falan çok şık. fiyat da gayet iyi. alacak kişiye güzel kahveler diliyorum.

Geri