• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Starseeker Omini 58x

Ben de bu şekilde kazansız geliştirilmiş ısıtma sistemleri severim.

Ama taşınabilir için büyükmüş. Ve tezgah için baterili olması mantıksız. Arada kalmış

Bu makinedeki tasinabilirlik cantaya atip piknige goturmek degil gibime geldi. Daha cok yazliga ya da bir misafirlige arabanizla goturmek icin.

Bataryali olmasi benim icin sorun degil ama elektrikle de calisiyor olmasini isterim. Henuz ozellikleri net degil. Benim boyle tezgah ustunde cok az yer kaplayan bir makineye ihtiyacim varsa, baskalarininda vardir diye dusunuyorum. Hele de karavan ve tiny house yasam kulturu yayilmisken.

Geri