• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Standout Coffee

Yeni aboneliklerde ilk 3 aya yüzde 30 indirim var ilgilenen olursa.

Selamlar, 2 hafta evvel 4 x 250 gr olarak 3 aylık üye oldum, ilk ayın kahvelerini bugün teslim alacağım, 347 tl gümrük vergisi çıktı. Bence korkmayın, ilk ay alın baktınız vergi çok çıkıyor diğer ayları iptal edersiniz.

Selamlar, 2 hafta evvel 4 x 250 gr olarak 3 aylık üye oldum, ilk ayın kahvelerini bugün teslim alacağım, 347 tl gümrük vergisi çıktı. Bence korkmayın, ilk ay alın baktınız vergi çok çıkıyor diğer ayları iptal edersiniz.
İl ay ücreti vergiyle ne kadar oluyor hocam?Bir de her ay aynı ücret mi oluyor?

Kahve için ilk ay 41,30 euro + 347 TL gümrük vergisi ödedim. Kahve fiyatı (41,30 euro) 3 ay hep aynı olacak. Gümrük vergisi de devletimiz zam yapmazsa muhtemelen bu civarda olur.

İl ay ücreti vergiyle ne kadar oluyor hocam?Bir de her ay aynı ücret mi oluyor?
Site içi birikmis referans ve sadakat puanınız varsa abonelikler hariç 17€ kadar indirim de alabiliyorsunuz.Oscar'ın kutu üzerine Türkçe ve büyük harflerle "İçinde kavrulmuş arabica çekirdek kahve vardır." yazmasına ve detay bilgiler vermesine rağmen yine ilaç sanmazlarsa abonelik harici birkac kişilik ortak alımlarda yine uyguna gelen sepetler hazırlanabilir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Site içi birikmis referans ve sadakat puanınız varsa 17€ kadar da indirim alabiliyorsunuz.Boyle bir durum olursa size 1 kg kahve vergi dahil 1000-1200 civarına mal olabiliyor,Oscar'ın kutu üzerine Türkçe ve büyük harflerle "İçinde kavrulmuş arabica çekirdek kahve vardır." yazmasına ve detay bilgiler vermesine rağmen yine ilaç sanmazlarsa.
O kodlar abonelikte kullanılmıyor diye biliyorum. Normal paket alımlarında geçerli olması lazım.

Bunu bilmiyorum ama kod oluşturmak zorunda degilsiniz,kazanabileceğiniz puanların bir limiti ya da zaman sınırı yok diye biliyorum.İhtiyacınız olduğunda oluşturmaniz daha mantıklı.
Aboneliklerde kupon kullanılmıyorsa, oluşturduğumuz kupon boşa gider mi diye merak ettim ama sitede buna dair bir şey bulamadım.

4*250gr kahve 1800 tl gibi bir fiyata geliyor, hiç fena değil sanki. Benimde ilk yurtdisi kahve alimim olabilir, guzel bir tecrube olur hem. Peki istegimiz olursa dikkate alınıyor mu; "mumkunse natürel olsun" gibi? Yoksa herkese standart o ayki seçki mi gidiyor?

Arkadaslar kod ve biriken puana odaklanmayin , puanlar nadir durumlarda ise yarar Abonelik kismina odaklanmak daha mantikli bu noktada 4x250 gr olarak gelecek olan 4 kahveden ikisi bile verdiginiz paranin karsiligini veriyor , 3 kahve kesin ust segment oluyor
Gumruk ucreti olmasi gerektigi gibi cikarsa ortalama her sey dahil 1990 TL gibi bir fiyata tekabul ediyor Kahve icmekten öte artik deneyim pesinde olan arkadaslar bu abonelikle niş bir deneyim yaşayabilir , her kahve sever arkadasima tavsiyemdir
Geçtigimiz gunlerde Yeferson Olaya kahvesi indirime girmisti ve o zaman biriken puanlarimi kullanarak 2 x 250 gr kahveyi 2.38 euro gibi cok komik bir rakama almistim sadece kargo ve gumruk parasi odemistim Bu tip durumlarda puanlar ise yarar yoksa ekstra olarak cikacak olan kargo ucretinden dolayi abonelik sistemi ile alisveris yapmak daha mantikli
Herkese afiyet olsun ☕

4*250gr kahve 1800 tl gibi bir fiyata geliyor, hiç fena değil sanki. Benimde ilk yurtdisi kahve alimim olabilir, guzel bir tecrube olur hem. Peki istegimiz olursa dikkate alınıyor mu; "mumkunse natürel olsun" gibi? Yoksa herkese standart o ayki seçki mi gidiyor?
Herkese standart seçki gidiyor. Bazı durumlarda rica ederseniz belki kırmazlar ama bunu göze alarak başlamak lazım aboneliğe aksi takdirde aboneliğin doğasına aykırı oluyor. 5 ay boyunca bir kez özel talepte bulundum o da iki ay üst üste Brezilya gelince "Allah rızası için bu ay Brezilya yollama" dedim o kadar.
Aboneliklerde kupon kullanılmıyorsa, oluşturduğumuz kupon boşa gider mi diye merak ettim ama sitede buna dair bir şey bulamadım.
Puan konusunda sevgili dostum @Afatsum gerekli açıklamayı yapmış, tamamen katılıyorum. Puanlara bel bağlamayıroz ama biriktirmekten de geri durmuyoruz. Ani firsatlar olabiliyor değerlendirilebilir. Puanlarla oluşturduğunuz 17.5€luk kuponla yapacağınız sepet abonelikten daha avantajlı olmaz kolay kolay.

Arkadaslar guzel haberim var
Oscarla konustum ve yeni gumruk gelismelerini aktardim
30 euro alti ikili set seklinde devam edecegiz
Turkiyedeki kahve severleri o da geri bekliyor 😃
Ve bir ricasi olarak youtube uzerinden desteklerimizi bekliyor 😁
Turkiyede iki farkli kahve sitesi ve ayrica whatsapp grubumuz oldugunu , en cok konusulan konulardan birinin kendileri oldugunu ilettim , umarim alisverislerimiz devam eder ☕
Screenshot_20240828_093622_Instagram.jpg

Turkiyede iki farkli kahve sitesi ve ayrica whatsapp grubumuz oldugunu , en cok konusulan konulardan birinin kendileri oldugunu ilettim , umarim alisverislerimiz devam eder ☕
Ekli dosyayı görüntüle 34875
Güzel haber emeğine sağlık🥰

Çok teşekkürler, amme hizmeti resmen. (y)

Yeni vergi uygulamasıyla birlikte 30€ altına ne olacak diye merakla bekliyorduk. 2 Eylül'de abonelik oluşturmuştum ve bugün PTT dağıtım noktasına ulaşmış. Gitsem şu anda teslim alabilirim. Gerisi artık PTT'de. Bu yeni 2'li abonelikte 355,55TL vergi çıkıyor ve sorunsuz geliyor demekki. İlgililere duyurulur:)

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    56.5 KB · Görüntüleme: 76
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 79
Geri