• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

SORU - CEVAP! Kahve Masası 21. Bölüm | Boxx Coffee Roasters'tan Mert SOLEY ve Altuğ BASER

Merhabalar,
Künyelerimizde ne gibi bir ciddiyetsizlik gördünüz? bizlerle paylaşabilir misiniz lüften.
Künyelerinizin tümü aynı değil öncelikle. Kiminde hasat yılı yok, yıkama istasyonu yok, üretici yok, çekirdek türü yok, hiçbirinde nereden temin edildiği yok. Üretici ve teruar ile ilgili hiç bilgi yok.

Yurtdışında ciddiyetin ne olduğunu görüyoruz, sizce sadece pakete yazılabilecek 3-5 bilgi ciddiye mi almak oluyor?
Hangi bilgilerin ek olarak yer almasını isterdiniz?
Yurtdışında da benzer bilgiler yer almaktadır.
Daha fazla bilgi için kahvelerin data sheet'leri mevcuttur, künye için mevcut bilgilerin yeterli olduğunu düşünmekteyiz.

Ekli dosyalar

• 20200217_143059.jpg
    20200217_143059.jpg
    48.6 KB · Görüntüleme: 40
  • 20200217_143108.jpg
    20200217_143108.jpg
    59.2 KB · Görüntüleme: 31
  • 20200217_143119.jpg
    20200217_143119.jpg
    53.9 KB · Görüntüleme: 31
  • 20200220_145346.jpg
    20200220_145346.jpg
    50.8 KB · Görüntüleme: 31
  • 20200220_145437.jpg
    20200220_145437.jpg
    50.3 KB · Görüntüleme: 40
Künyelerinizin tümü aynı değil öncelikle. Kiminde hasat yılı yok, yıkama istasyonu yok, üretici yok, çekirdek türü yok, hiçbirinde nereden temin edildiği yok. Üretici ve teruar ile ilgili hiç bilgi yok.
Nitelikli kahve denince akla ilk gelen bu kahvelerin kökeni hakkında yeterli ve izlenebilir bilgi paylaşılmasıdır... Ben bu kahveleri izleyemiyorum... Tedarikciden alınmış 3-5 bilgi 'nitelik' için yeterli ise söyleyecek sözüm yok...

Hangi bilgilerin ek olarak yer almasını isterdiniz?
Yurtdışında da benzer bilgiler yer almaktadır.
Daha fazla bilgi için kahvelerin data sheet'leri mevcuttur, künye için mevcut bilgilerin yeterli olduğunu düşünmekteyiz.
Ben paketlerden değil sitenizde kahvelerinize dair verdiğiniz bilgilerden bahsediyorum... O kadar bilgi, hatta fazlası bir çok kavurucunun paketinde yer alıyor demiştim...

İsterseniz inceleyin;

Ekli dosyalar

• 20201123_073449-02.jpeg
    20201123_073449-02.jpeg
    146.1 KB · Görüntüleme: 36
Nitelikli kahve denince akla ilk gelen bu kahvelerin kökeni hakkında yeterli ve izlenebilir bilgi paylaşılmasıdır... Ben bu kahveleri izleyemiyorum... Tedarikciden alınmış 3-5 bilgi 'nitelik' için yeterli ise söyleyecek sözüm yok...
Bütün kahvelerin data sheet'leri mevcuttur. Talep eden herkes ile paylaşılmaktadır. Farklı formatlarda olduğu için siteye konmamıştır; fakat kısa süre içinde siteye eklenecektir.

Alıntı yanlış mı oldu acaba :) ben de aynı şeyi diyorum.

Bütün kahvelerin data sheet'leri mevcuttur. Talep eden herkes ile paylaşılmaktadır. Farklı formatlarda olduğu için siteye konmamıştır; fakat kısa süre içinde siteye eklenecektir.
Altuğ Bey, sizlerden kahveleriniz ile paralel kalitede içerik bekliyoruz :) Hem kahvenin kendisi ile ilgili hem de demleme, su ile ilgili daha bonkör olabilirsiniz.
Tüm müşteri kitleniz elbet böyle değildir kabul ediyorum ama bu bilgileri paylaştığınızda faydalı bulup, kullanıp, takdir edecek azımsanmayacak da bir kitle olduğunu bilin.

Geri