• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Haziran 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhabalar ,
Choco zaten adindan anlaşıldığı üzere çikolata ve karakteristik kolombiyalarda beklediğimiz kırmızı meyve notalarına hakimdir.

Su 94c ( aritma ~70ppm , buzdaği, kuzeyden)
Kahve 17
Ratio 18
Su 306
4 parcali döküş
CD 18clik
Bu recete bizim baz tavsiyemizdir.
İyi günler gövdeli yeni kahveleriniz olucak mi acaba bu ay içinde ? Listeye yeni eklenen kahveleriniz olucak mi.

İyi günler gövdeli yeni kahveleriniz olucak mi acaba bu ay içinde ? Listeye yeni eklenen kahveleriniz olucak mi.
Merhabalar , kısa sürede eklenecek kahvemiz yok. Gelen kahvelerimiz var fakat bu ay yetismeyebilir.

Merhaba, siparişim sorunsuz elime ulaştı. Paketleriniz çok şık. Teşekkürler. Brezilya Sıtıo için standart reçetenizi paylaşabilir misiniz? Kolaylıklar dilerim.

@SpadaCoffeeRoastery 3 Haziran tarihinde verdiğim 3177 no'lu siparişiniz Aras kargo tarafından teslim edildi şeklinde mesaj gönderilmesine rağmen teslim edilmedi, ilgili kargo firmasında muhatap da bulamıyoruz, çalıştığınız kargo firması kargoyu teslim etmeden nasıl teslim edildi diye sms atıp sonra ortadan kayboluyor. Üstelik mesajda belirttikleri kargo takip numarası ile sorgulama yapıldığında böyle bir gönderi bulunamadı uyarısı çıkıyor.

@SpadaCoffeeRoastery 3 Haziran tarihinde verdiğim 3177 no'lu siparişiniz Aras kargo tarafından teslim edildi şeklinde mesaj gönderilmesine rağmen teslim edilmedi, ilgili kargo firmasında muhatap da bulamıyoruz, çalıştığınız kargo firması kargoyu teslim etmeden nasıl teslim edildi diye sms atıp sonra ortadan kayboluyor. Üstelik mesajda belirttikleri kargo takip numarası ile sorgulama yapıldığında böyle bir gönderi bulunamadı uyarısı çıkıyor.
Mesajda Gönderi Aras Kargoya teslim edildi mi yazıyor? yoksa xxxx takip numaralı kargo şu kişiye teslim edildi mi?

Mesajda Gönderi Aras Kargoya teslim edildi mi yazıyor? yoksa xxxx takip numaralı kargo şu kişiye teslim edildi mi?
teslim edilecek kişinin adı belirtilerek teslim edildi yazıyor, ne adrese gelen var, ne o kişiyi arayan var, ne de teslim edilen bir kargo var.

teslim edilecek kişinin adı belirtilerek teslim edildi yazıyor, ne adrese gelen var, ne o kişiyi arayan var, ne de teslim edilen bir kargo var.
İyi ihtimal olarak şu olmuştur kargo dağıtım gününde yetişmemiş teslim edildi işaretlenmiş, birkaç gün sonra tekrar dağıtıma çıkar ya da başkasına bıraktılar. İlk ihtimali çok yapıyorlardı, pilot bölge seçildi herhalde burası harita falan filan kurye takip olayı geldi bıraktılar yapmayı. Bir de her arayan kuryeyi rehbere kaydedin illaki lazım oluyor

Merhabalar siparis numariniz uzerinden aras kargo ile gorusup sizleri bilgilendirmeye calisicaz.

ile ben de katıldım, katılmamak olmazdı. Bütün kahvelerden 250 gramlık çekirdek şeklinde denemek için sipariş ettim.

Bende alıma 3 kg ile katıldım. İlk kez aldığım bir kavurucu. Kavurma seviyesini gayet güzel buldum. Bundan sonra da Spada alışveriş listemde üst sıralarda yer alacak. Sipariş Teslimat süreçleri hepsi başarılı. Teşekkürler

Bende alıma 3 kg ile katıldım. İlk kez aldığım bir kavurucu. Kavurma seviyesini gayet güzel buldum. Bundan sonra da Spada alışveriş listemde üst sıralarda yer alacak. Sipariş Teslimat süreçleri hepsi başarılı. Teşekkürler
Cok tesekkurler , bol keyifler🙏🏼

iyi günler iyi haftalar dilerim. üzerindeki tarih kavrulduğu günün tarihi mi yoksa kavrulup dinlendirildiği tarih mi acaba teşekkür ederim.

#3425 numaralı sipariş ile katıldım. Özellikle Etiyopya'dan yasemin notasını çıkarabilecek miyim diye merak ediyorum:)

#3427 numaralı siparişim. rica etsem elimde kahvem var. en son kavrum kahvelerinizden gönderim yaparmısınız. birde şunu sormak isiyorum sizden gelen kahve paketlerini direkt doğrudan paketiyle buzlukta saklaya bilir miyim nemlenme vb. tat kaybı bir sorun olurmu vakumlanması şart mı teşekkür ederim. dinlenme süresinden sonra tazeliğini ne kadar korur acaba . teşekkür ederim. @SpadaCoffeeRoastery
Merhabalar kavrumlar mumkun mertebe en tazelerini gonderiyoruz. Buzlukta dinlendireceksiniz kahveleri mumkunse porsiyonlaminizi tavsiye ederim, cikardiktan sonra hizlica tuketmenizi tavsiye ederim. Tazelik can egrisi gibi max ulastiktan sonra her kahve gibi dusmeye baslicaktir.

Ben 3 paket 250 gram siparişi verecegim merak ettiğim paketin 2 tanesini hiç açmadan dondurucuya atsam 1 ay sonra cikarttigimda kahve tazeliginden kaybeder mi

Geri