• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Bende şaşırıyorum, insanlar işlerinden güçlerinden feragat edip gönüllü olarak birşeyler yapmaya çalışıyorlar ona rağmen eleştiriden kurtulamıyorlar. Adamlar işi gücü bırakmış ilk 4 firma ile görüşme yapmışlar olmamış 5. firma ok demiş, bunun neresi "aha budur" oluyor. Tamam herkes eleştiriye açık olmalı ama bu eleştiri sınırları geçmemeli. @kahveanalisti görüşmeleri açıklamasa 1. seçilen firma kabul etmedi dese 2. bir oylama yapılsa ve atıyorum montag çıksa ne olacaktı ? Oylama yeniden mi yapılacaktı, 3. oylamada kahve fabrikası çıksa tekrar mı oylanacaktı yani inanılır gibi değil.

Engelleyip geçin abi. Gerçekten yaş ilerleyince artık saçma sapan yorumlara tahammül kalmıyor. Buraya üye olurken kimseye söz verildiğini sanmıyorum aylık mutlaka indirimli kahve alacağız diye. Uymuyorsa almazsın olur biter. Ben de boxx u seçtim yönetime uymuyorsa veya bizim şartlarımızı kabul etmiyorsa ne hali varsa görsün gerçekten. Bu kadar kişiye işini kahveni tanıtacaksın nazlanmana gerek yok. Ha indirimi az yaparsın ama yine da kabul edersin bu fırsatı. Null ve boxx kahvenin tillahını getirse kara listeye girdi artık.

1664907406187.png

@admuys ibanı yollamış sözümüzü tuttuk. Tema'ya bağış yaptık. konu güzelce kapandı artık kahveleri konuşabiliriz. Boxx Coffee olacaktı yanlış olmuş :D

Ağaç yerine kafama göre karar verdim umarım sorun olmaz ;)

bunu şöyle değiştirebiliriz; kahvekulübü site editörü @kahveanalisti nin ahiret hazırlığı; alım öncesi firmalarla görüşmek ve aylık alım performans toplantısı :D

tekrardan emeği geçen herkese çok teşekkürler. ben bu sitede ilk defa geçen ay toplu alımdan yararlandım, kendi listeme göre gittiğim için bu aykine katılmayabilirim ama ona rağmen her şey ortada, emeğinize sağlık...

Ekli dosyayı görüntüle 22282

@admuys ibanı yollamış sözümüzü tuttuk. Tema'ya bağış yaptık. konu güzelce kapandı artık kahveleri konuşabiliriz. Boxx Coffee olacaktı yanlış olmuş :D

Ağaç yerine kafama göre karar verdim umarım sorun olmaz ;)
Neden Giresun değil de Gaziantep?
Böyle bir işte bile kuruyemiş ticaretiniz dolayısıyla Gaziantep ile aranızda oluşan ilişkiyi geliştirmeye yönelik mi hareket ediyorsunuz?

Pes!!!!!!!!111

😛

Takıldığım nokta Metin bey ile alakalı değildi zaten.
Boxx'ın 1 haftasını kabul etmeyip yine 3 aşağı 5 yukarı aynı takvime hem de yaklaşık 2 hafta sonrası için devam etmeyi anlayamadım.
Forum bir ay gibi bir kural koymuş güzele olmuş. Bugün boxx 1 hafta der bir sonraki ay başka frma hoş olurmu sizce niye ısrar ediyor ilginç.

Herkese merhaba,
Tartışmaların arasında ufak bir bilgilendirme yazıyım;
Kavurmahanede 29 Eylül kavrum tarihli 5er kilo Don Joaquin ve Finca El Gobiado Kahve Kulubü için stok ayırdım, ürünler sitede online.
Ürün varyasyonları dolayısı ile stok sınırlaması yapmadım, yok satması durumunda hızlıca ücret iadesi olacaktır.
İyi günler dilerim

Herkese merhaba,
Kavurmahanede 29 Eylül kavrum tarihli 5er kilo Don Joaquin ve Finca El Gobiado Kahve Kulubü için stok ayırdım, ürünler sitede online.
Ürün varyasyonları dolayısı ile stok sınırlaması yapmadım, yok satması durumunda hızlıca ücret iadesi olacaktır.
İyi günler dilerim
Her iki kahveyi de denemiş birisi olarak hemen tekrar alım yapıyorum :)

Organizsayon ekibine de Metin'e de çok teşekkürler. Espresso için önerebileceğin çekirdek var mı şu an? @metin

Herkese merhaba,
İyi günler dilerim
Bu kahveler festivalde olacak mı @metin bey?

Espresso için; daha çikolata kuru meyve tatları isterseniz La Majada’yı, meyve bombası karakterli birşey isterseniz Don Joaquin tavsiye ederim.
Gobiado omni kavrum görünüyor sitenizde.Bu kahveyi almayı düşünüyorum.

Don joaguin açık kavrum denmiş,espresso için kullanabilirmiyim filtre demlemelerin yanısıra ?

Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle ankete katılan her (508) üyeye çok teşekkürler. Ekimayı anketinde 1. çıkan firma Boxx Coffee (128oy) olurken 2. Firma Montag (65 oy) coffee oldu. 3.Firma(41 oy) ise Overdose Coffee, 4.Firma Coffee Factory 5. Firma'da Coffee Department oldu.

Boxx'ın 1 haftalık teklifinin bizim standart alımımıza uymaması Montag, Overdose, Coffee Factory diğer başlıklarda açıkladığım sebeplerden dolayı kabul etmemesi sonucunda @metin bey'in hem hızlı hem de gerçekten foruma karşı böyle uğraştırıcı bir dönemde yardımcı olması sayesinde bu ay Coffee Department alımı yapıyoruz. Coffee Department ayrıca sonraki aylarda anketten çıkarılmayacak.

Ekli dosyayı görüntüle 22247

@metin ayrıca alımla ilgili indirim detaylarını sizinle paylaşacak.

Kupon kodu:*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

İndirim oranı: %20

Sitede şu an 2 çeşit kahve var

Bu ay siteye ekenecek kahveler

10 EKİM HAFTASI
  1. ETİYOPYA YAYE NATURAL ANAEROBIC
  2. ETİYOPYA HAMASHO NATURAL

17 EKİM HAFTASI
  1. BREZİLYA PRİMAVERA
  2. ETİYOPYA ACACIA
  3. ETİYOPYA URAGA
  4. EL SALVADOR FINCA EL GOBIADO NATURAL ANAEROBİC

İndirimlerin Bitiş Tarihi: 31.10.2022 23:59
Web Sitesi:
coffeedepartment.co

Alımla alakalı herhangi bir sorunuzu konu başlığının seyrinin bozulmaması adına özel mesaj yoluyla iletirseniz alım ekibi olarak seve seve cevaplamaya çalışırız.

Selamlar Sevgili @metin

Önümüzdeki günlerde sitenizde satışa çıkacak olan çekirdekler için hangi kavrum profilleri olacak ve Brezilya çekirdeği için aklımda yanlış kalmadı ise Dark Roast yapıyorsunuz yine yapacaksanız eğer flair da deneyimlemek isterim.Bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.

Geri