Meetlab'i merak ediyordum, Final Touch da aldım indirim ile merak ettiğim kahveleri de. Burada amacım tartışma yaratmak değil ama herkes gibi ben de fikrimi dile getirmek isterim.
Meetlab bence zaten duruş olarak 'cool' bir yerde. Bu tabi ki soru soramayacağız,iletişim yok anlamına gelmez. Ama toplu alımda adam roastery telefonu veremez çünkü zaten siparişler ile uğraşıyor, şubelerin telefonlarını veremez kim çıkacak telefona herkes istediğimiz cevaplara sahip değil. Aslında çok net mail atınız diyorlar sebebi ise net dönüşü vakit buldukça veriyor olmaları. Ben sosyal medyadan defalarca soru sordum Emir Bey'e ve hiçbir maddi alışverişimiz olmamasına karşın hep düzgünce cevapladı. Kimsenin tek işi bu alım değil, kavurma yapıp diğer detaylar ile de ilgilenip bir de foruma bu başlık altına cevap yazıyor. Buraya yazmasa anlarım ,yazmak zorunda da değil bence eğer mail yoluyla iletişim kuruluyorsa. Baristatus programında izledim kendilerini bence bu kadar işini seven,kibar ve saygılı biri için yukarıdaki cümleler haksızlık . Sizlerden ricam biraz daha kelime seçmemiz, adamları seçtik daha alımın başında firmayı mental olarak yormayalım. Tekrar söylüyorum bu sizlerle kavga etmek için yazdığım bir şey değil hem yaşım hem yapım gereği bu tip konulara girmem. Bu da yazdığım en uzun mesaj oldu sanırım çünkü yazılanları okuyunca üzüldüm , Emir Bey kesinlikle ilgili ve kahve seven bir insan. Haksızlık etmek istemem, bireysel talihsizlikler sebebi ile alımdaki tutumu henüz başlarında genellestirmemek taraftarıyım.
@Bülent73 Üstadım sizin yazdıklarınızı hep takip ediyorum , kahve sevginiz ve titizliğiniz anlaşılır ama bence Emir Bey ile zaten birebir de olsa çoktan niyetlerinizi anlardınız. Ben özelde tanımıyorum bu arada Emir Bey'i sadece kendisini takip edip çalışmalarını gören biri olarak yazmak istedim. Güzel bir pazar ve alım diliyorum hepimize. Kampanya için de forumumuza ve Meeetlab'e çok teşekkür ediyorum.