• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

[SONUÇ AÇIKLAMASI] Kahve Kulübü Mayıs Ayı Toplu Alımı [SONUÇ AÇIKLAMASI]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roast and found, kahveleri pahalı ve online satış konusunda oturmuş bir politikaları hala yok. Çoğu kişinin henüz RAF deneyimlemediğini, İzmir’de yaşamayanlar için ulaşımı zorlaştıran bu eksilerİn kahve kulübünün kuruluş amacı olan toplu alım ile üyeler için ayrıcalığa dönüşeceğini düşünüyorum.

Yavuz Bey Merhaba, tesadüfen gördüm ve sizin aracılığınızla da ilk mesajımı yazmış oluyorum :) Ben bir kahvenin “pahalı” olarak nitelendirilmesinden asla haz alan birisi olmadım. Hatta doğru bir yaklaşım olduğunu da şahsen düşünmüyorum (şahsi fikrim). Nitelikli kahve adı altında satılan, yıllardır piyasada sürekli 35-40 tl arasında gördüğünüz o kahveler ile bir elin parmağını geçmez, tamamen duyusal tecrübe vaad eden kavurucuları yan yana getirirseniz evet pahalı. Kahvenin pahalı diye nitelendirilmesi için sadece etiket fiyatını bir başka kahveyle kıyaslamak hiç de adil değil. RAF’ta bir gün oturup detaylı konuşuruz :)

online satış politikamızla ilgili söylediklerinize katılıyorum ancak online satış yapan firma olarak biz sektöre girmedik. 2021 için bu konuyla ilgili güzel şeyler planlıyoruz. Umarız gerçekleşir.

iyi kahveli günler dilerim.

İki yıl önce roast and found'u merak edip kahve siparişi vermiştim. 10 günde siparişim kargoya verilmedi, bu süreçte de herhangi bir bilgilendirme yapmadılar. Ben de siparişimi iptal ettim, bir daha da denemeyi düşünmedim : )

Ali Bey Merhaba,

Açıldığımızdan beri kavurma ve online operasyonları şahsen takip ediyorum. Hatırlamıyorum öyle bir sorun yaşandığını ancak olduysa da biz mahçubiyet duygusu olan insanlarız, elbet telafi edilir. Bana adresinizi özelden yazarsanız size yarışma kahvemizden kavurup gönderelim. (Finca Deborah - Anerobic Carbonic Cascara Fermented Washed Geisha - Echo)

Sevgiler

Ali Bey Merhaba,

Açıldığımızdan beri kavurma ve online operasyonları şahsen takip ediyorum. Hatırlamıyorum öyle bir sorun yaşandığını ancak olduysa da biz mahçubiyet duygusu olan insanlarız, elbet telafi edilir. Bana adresinizi özelden yazarsanız size yarışma kahvemizden kavurup gönderelim. (Finca Deborah - Anerobic Carbonic Cascara Fermented Washed Geisha - Echo)

Sevgiler
Serkan bey eğer siparişinde sorunla karşılaşanlara böyle muamele ediyorsanız bundan sonra her alışverişimde sizinle sıkıntı yaşıyacağımızı şimdiden söyleyeyim :)

Ekin Bey Merhaba, aslında bire bir sorun yaşadığımızı ilk olarak Ali Bey’den duydum. Daha çok kargo şirketleri sebebiyle ufak tefek sorunlar olabiliyor. Ama bizden kaynaklı en ufak üzücü bir şey yaşarsanız, dile getirmek en doğal hakkınız. Günün birinde sorun yaşarsanız size de o teklif geçerli :)

Ali Bey Merhaba,

Sevgiler
Bu mesajın üstüne ben sizden Kahve almadım ama sorun yaşadım diyebilirim :)

Bu gidişle forumun en aktif üyelerinden olacağım :) Şaka bir yana, arkadaşlar dünya şampiyonasında da Echo’yu kullanma durumum var. O yüzden stoğu belli bir seviyede tutmak zorundayım. Gerçi bir kaç farklı lot daha sipariş verdik Jamison’dan. Corona çıkmasaydı hatta Panama’ya hasata denk gelen bir ziyaret yapacaktık ancak nasip olmadı. Dediğim gibi stok şu an için kontrol altında ancak bu kadar merak söz konusuyken kayıtsız kalmak da bize göre değil.Mustafa Aydın aracılığı ile zoom toplantısı teklifi gelmişti geçen günlerde. Eğer toplantı gerçekleşirse, o akşam aramızda ufak bir çekiliş yaparız ve bazı arkadaşlara kahvemizden göndeririz.
Sevgiler

Anket sonuçları ne zaman açıklanacak acaba? Ona göre sipariş vereceğim 😀

Google anket sonuçlarını paylaşabilir misiniz? Verilen diğer cevapları ve oranları merak ettim.

Kahve Kulübü Arkadaşlarım Merhaba. Öncelikle teşekkür ederim güzel yorumlarınız ve seçiminiz için, umarız damak tadınıza uygun bir kaç paket sunabiliriz. Az önce Nodrac bildirdi sağolsun ve telefonda görüştük, 3 farklı paket yapmayı planlıyoruz:
- 3 x 150 gram (Brew)
- 3 x 250 gram (Brew)
- 3 x 150 gram (Espresso'ya uygun)

Espresso'ya uygun olanlar için ayrıca oranları (Brew Ratio), ısı, süre, öğütme gibi bilgileri de içeren detaylar vermeyi planlıyorum.
Tüm kahvelerin Kavurma Profillerini de (grafikte) tarafınıza ileteceğim, belki sonra üzerine yorumlar yapmak istersiniz.

1 haftaya kahveler belirlenir diye düşünüyorum, sonra tarih belirlenir ve Mayıs ortası koliler kargoya verilir veya gelip tanışmak, sohbet etmek, kahve içmek isteyen olursa sosyal mesafe korunarak, merkez ofis / imalathanemizden gelip teslim de alabilir (yeni yerimiz Ümraniye Madenler Mahallesi, IMES Sanayi Sitesine komşu sayılırız).

Kahve fiyatları şu anki satış fiyatlarımızın %35-%40 kadar altında olacak, o sebeple her bir üye, 3'lü paketlerden her birini en fazla 1 kez alabilir (toplamda her üye 3 farklı paket alabilecek).

Detayları pazartesi itibariyle ekibim ile görüşüp size bilgi vereceğim.

Saygılar,

Ş.B.

Kahve Kulübü Arkadaşlarım Merhaba. Öncelikle teşekkür ederim güzel yorumlarınız ve seçiminiz için, umarız damak tadınıza uygun bir kaç paket sunabiliriz. Az önce Nodrac bildirdi sağolsun ve telefonda görüştük, 3 farklı paket yapmayı planlıyoruz:
- 3 x 150 gram (Brew)
- 3 x 250 gram (Brew)

Espresso'ya uygun olanlar için ayrıca oranları (Brew Ratio), ısı, süre, öğütme gibi bilgileri de içeren detaylar vermeyi planlıyorum.
Tüm kahvelerin Kavurma Profillerini de (grafikte) tarafınıza ileteceğim, belki sonra üzerine yorumlar yapmak istersiniz.

1 haftaya kahveler belirlenir diye düşünüyorum, sonra tarih belirlenir ve Mayıs ortası koliler kargoya verilir veya gelip tanışmak, sohbet etmek, kahve içmek isteyen olursa sosyal mesafe korunarak, merkez ofis / imalathanemizden gelip teslim de alabilir (yeni yerimiz Ümraniye Madenler Mahallesi, IMES Sanayi Sitesine komşu sayılırız).

Kahve fiyatları şu anki satış fiyatlarımızın %35-%40 kadar altında olacak, o sebeple her bir üye, 3'lü paketlerden her birini en fazla 1 kez alabilir (toplamda her üye 3 farklı paket alabilecek).

Saygılar,

Ş.B.

İndirim çok iyi, sizleri denemek isteyen çok fazla insan vardı. gramaj da çok iyi. şimdiden heyecanlandım ve tatmin oldum. teşekkür ederim kendi adıma🙏🏼

- 3 x 150 gram (Brew)
- 3 x 250 gram (Brew)

Saygılar,

Ş.B.
Abi çok iyi düşünmüşsün, eline sağlık şimdiden :)

%35 %40 indirim oranı çok iyi, şimdiden teşekkürler.

Emeği geçen herkese teşekkürler, güzel bir giriş, gelişme ve sonuç oldu 👏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri